ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό που... πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Έχετε σκεφτεί τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν ο γυναίκεςτην περίοδο της κρίσης;

Αυτό που... πραγματικά θέλουν οι γυναίκες!

Έχετε σκεφτεί τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν ο γυναίκεςτην περίοδο της κρίσης;

Απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται να δώσει μία πρόσφατηέρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και τηςΕταιρείας Μελέτης Σεξουαλικής

Συμπεριφοράς και βασίζεται σε ένα πρωτοποριακόστατιστικό μοντέλο, που δημιούργησαν ερευνητές από το Πίτσμπουργκ της Αυστρίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα προέκυψαν, οι γυναίκες αξιολογούν ωςμοναδικό παράγοντα που πραγματικά επηρεάζει την επιλογή συντρόφου, τη«συναισθηματική ασφάλεια που της παρέχει» και μάλιστα σε ποσοστό 100%!

Στην έρευνα, που συμμετείχαν 600 Ελληνίδες, ηλικίας από 18έως 54 χρόνων, αποτυπώνεται η καταλυτική επίδραση της κρίσης στις ανθρώπινεςσχέσεις, με τις γυναίκες να βιώνουν, σε ποσοστό 53%, ισχυρό συναίσθημακοινωνικής ανασφάλειας, κάτι που τις κάνει να αναζητούν τη χαμένη ασφάλεια στηνοικογένεια και στην τρυφερότητα από το σύντροφό τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσαν, φαίνεται να βάζουν σεδεύτερη μοίρα όχι μόνο την οικονομική παράμετρο, αλλά υποβαθμίζουν επίσης τηνερωτική και κοινωνική ζωή, ζητώντας από το σύντροφό τους τρία πράγματα, πίστη,συντροφικότητα και ενδιαφέρον.

Τέλος, πρόκειται για την πρώτη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίαςδείχνουν ότι η μέση Ελληνίδα δε φαίνεται να δίνει σημασία στην οικονομικήεπιφάνεια του συντρόφου.