ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε το λεωφορείο που καταπολεμά το… hangover!

Πονοκέφαλος, ναυτία, αφυδάτωση… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα καταστροφικά συμπτώματα του hangover.

Δείτε το λεωφορείο που καταπολεμά το… hangover!

Πονοκέφαλος, ναυτία, αφυδάτωση… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα καταστροφικά συμπτώματα του hangover.

Το λεωφορείο Hangover Heaven είναι η λύση!

Η κινητή μονάδα περιφέρεται στους δρόμους του Λας Βέγκας και επιβάτες της είναι όσοι ήπιαν λίγο – ή και πολύ – παραπάνω το προηγούμενο βράδυ.




Το εισιτήριο κοστίζει βέβαια αρκετά πιο ακριβά από το κανονικό και η τιμή του εξαρτάται από τις ανάγκες του επιβάτη.




Ένας συνδυασμός βιταμινών, αμινοξέων και άλλων φαρμακευτικών ουσιών είναι το πακέτο που υπόσχεται να διώξει αμέσως το hangover.

Η ιδέα πίσω από το πρωτότυπο πρότζεκτ ανήκει στον αναισθησιολόγο Τζέισον Μπερκ.Στο Hangover Heaven επιβαίνει επίσης 25μελής ιατρική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες του σε όσους το έχουν ανάγκη.



Ο Δρ. Μπερκ δηλώνει πως οι θεραπείες που προσφέρει η ομάδα έχουν δείκτη επιτυχίας που αγγίζει το 99% και τα πακέτα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των τουριστών.

Το βασικό πακέτο ονομάζεται «Εξιλέωση» και κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Περιλαμβάνει ένα λίτρο ενδοφλέβιου ορού, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.




Υπάρχει επίσης το «Πακέτο Σωτηρίας», στα 126 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει παυσίπονα για τον πονοκέφαλο, φάρμακα για τη ναυτία και φάρμακα για την καούρα.

Το πακέτο «Έκσταση» περιλαμβάνει ισχυρή ένεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, αντιοξειδωτικά ενάντια στη φλεγμονή και την κόπωση και θεραπεία με οξυγόνο και κοστίζει 169 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Hangover: 14 τρελές "θεραπείες" που δεν θα πιστεύετε!

Hangover: Ξεπεράστε το με 5 σπιτικά υλικά

Ο πουρές πατάτας προλαμβάνει το hangover