ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Rock Yourself: Ευ ζην και ομορφιά

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρωτοποριακό event ROCK YOURSELF: ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Νάσιουτζικ
Rock Yourself: Ευ ζην και ομορφιά

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρωτοποριακό event ROCK YOURSELF: ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαΐου 2014 στο Μουσείο Νάσιουτζικ με πρωτοβουλία του Μουσείου Νάσιουτζικ και της Zita Congress. Συμμετέχει: η Ελένη Πετρουλάκη με την ομάδα της

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, ξεπροβάλλει επιτακτική η ανάγκη της πρόληψης και προστασίας της υγείας μας, μέσα από απλές καθημερινές πρακτικές.

Για τον σκοπό αυτό συνεργαστήκαμε με μία πλειάδα εξαίρετων επιστημόνων από όλους τους τομείς πρόληψης υγείας, ψυχικής και σωματικής ευεξίας και ετοιμάσαμε για σας ένα μοναδικό event.

Πρόκειται για ένα 2 ήμερο εκδηλώσεων το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων επάνω σε θέματα υγείας, ομορφιάς, διατροφής, σωματικής άσκησης, wellness και ευεξίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διαδραστικές δραστηριότητες, όπως yoga, pilates, εξελιγμένες ασκήσεις σωματικής αγωγής, κ.ά.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από σημαντικούς τομείς της υγείας και της ομορφιάς όπως πλαστικοί χειρουργοί, διατροφολόγοι, καθηγητές σωματικής αγωγής, εργοφυσιολόγοι, beauty experts, ομοιοπαθητικοί θα καλύψουν τα επιστημονικά θέματα.

Ανάμεσά τους οι: Γιώργος Βαβέτσης, Θεόδωρος Βουκίδης, Αντρέας Φουστάνος, Αγγελική Γερολίμου, Νάνσυ Μαλλέρου, Τόνια Γουνιτσιώτη, Ζήσης Μπουκουβάλας, Άλκηστις Πρίνου, Μαρία Ψωμά, Νίκη Πετρουλάκη, Φρέντυ Καλομπράτσος, Ιωσήφ Αλεξανδρίδης κ.α.

ενώ το Asana Eleni Petroulaki Ivic με την Ελένη Πετρουλάκη, την Νίκη Πετρουλάκη και την έμπειρη ομάδα του θα αναλάβουν τις δραστηριότητες σωματικής αγωγής.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για πρόληψη, σωματική και ψυχική υγεία αλλά και ομορφιά!

Κόστος Εγγραφής 90 € για διήμερη παρακολούθηση

50 € για μονοήμερη παρακολούθηση

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

Παρακολούθηση των ομιλιών, Συμμετοχή στις δραστηριότητες σωματικής αγωγής, Διαλείμματα καφέ, Μεσημεριανά υγιεινά γεύματα



Πληροφορίες – Συμμετοχές

κα Μίνα Πλούμπη

T: +30 211 1001781 - F: +30 210 6642116

E-mail: a.pl@zita-congress.gr