ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιφάνειες αφής με αντιμικροβιακό χαλκό στο αεροδρόμιο του Santiago

Αντιμικροβιακός Χαλκός Cu + τοποθετήθηκε σε επιφάνειες αφής σε θαλάμους ελέγχου μετανάστευσης στο αεροδρόμιο Σαντιάγο στη Χιλή, για την αποτροπή έως και 99% των βακτηριδίων και των ιών.

Επιφάνειες αφής με αντιμικροβιακό χαλκό στο αεροδρόμιο του Santiago

Στη Χιλή, πάνω από έξι εκατομμύρια άνθρωποι περνούν από τους ελέγχους μετανάστευσης που πραγματοποιούνται από την Εθνική Διοίκηση του Τμήματος Μετανάστευσης και την Διεθνή Αστυνομία της Χιλής στο αεροδρόμιο Arturo Merino Benitez κάθε χρόνο.

Για τoν Διεθνή Οργανισμό Χαλκού (ICA), ήταν σημαντικό να είναι μέρος αυτού του έργου που αποδεικνύει τα οφέλη για την υγεία της κοινότητας του αντιμικροβιακού χαλκού Cu +, σε περιοχές διέλευσης από πλήθος ανθρώπων.

"Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο αντιμικροβιακός χαλκός Cu + αναστέλλει το 99% των βακτηρίων και των ιών που υπάρχουν στις επιφάνειες, όπως αυτά που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργούμε όχι μόνο για την προστασία της Χιλής και των αλλοδαπών επιβατών, αλλά και για την αποτροπή πιθανής μόλυνσης στα μέλη της PDI που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους. Στόχος μας είναι να δείξουμε τα οφέλη του κύριου μετάλλου που παράγεται από τη χώρα μας, και τι καλύτερο από το να γίνεται αυτό στην ίδια την Χιλή" παρατήρησε ο Marcos Sepúlveda, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Procobre / ICA στη Χιλή.