ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το gadget που σας κάνει ηλεκτροσόκ προκειμένου να συνεχίσετε να γυμνάζεστε!

Ανάμεικτες αντιδράσεις προκαλεί στο καταναλωτικό κοινό μια νέα συσκευή που αναμένεται σε λίγο καιρό να είναι διαθέσιμη στην αγορά και η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει ηλεκτροσόκ στον χρήστη που την φοράει, αν εκείνος δεν ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα γυμναστικής που πρέπει να ολοκληρώσει.

Το gadget που σας κάνει ηλεκτροσόκ προκειμένου να συνεχίσετε να γυμνάζεστε!

Η απίστευτη αυτή συσκευή ονομάζεται "Pavlok" και θυμίζει ρολόι χειρός. Διαθέτει μια πολύ ισχυρή μπαταρία η οποία φορτίζει και μπορεί να προκαλέσει στιγμιαίο ηλεκτρικό σοκ έντασης από 30 έως και 340 volt (!) σε όποιον τη φοράει.

Η κατασκευάστρια εταιρία υποστηρίζει ότι η συσκευή έχει σκοπό να δώσει επιπλέον "κίνητρα" στους χρήστες, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά συλλαμβάνουν τους εαυτούς τους πολύ συχνά να τα παρατάνε εύκολα και να μην ολοκληρώνουν τις ασκήσεις τους.

Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει όλες τις παραμέτρους της συσκευής ανάλογα με τα όσα εκείνος ζητάει από αυτή. Έτσι μπορεί απλά να νιώσει ένα μικρό "τσίμπημα" λίγων βολτ ή να νιώσει κάτι πολύ πιο ισχυρό για να δώσει στον εαυτό του την "ώθηση" που χρειάζεται να συνεχίσει την άσκηση.