ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σώθηκε το χέρι του 3χρονου στα Ιωάννινα. Ευχαριστίες ΠΙΣ στους γιατρούς

Τους γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη 12ωρη επιτυχή επέμβαση επανασύνδεσης και ανάταξης του ακρωτηριασμένου χεριού του 3χρονου παιδιού που τραυματίστηκε όταν έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο, ευχαριστεί ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

Σώθηκε το χέρι του 3χρονου στα Ιωάννινα. Ευχαριστίες ΠΙΣ στους γιατρούς

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Μιχάλης Βλασταράκος, δήλωσε σχετικά με τις επιτυχείς προσπάθειες των γιατρών ότι: «Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων "Χατζηκώστα", οι οποίοι, υπό τις γνωστές σε όλους μας αντίξοες συνθήκες, πέτυχαν να χαρίσουν την υγεία στον μικρό τραυματία, αλλά και τον θαυμασμό της κοινωνίας στο σύνολο του ιατρικού σώματος της χώρας μας.

Οι επιτυχείς προσπάθειες των ιατρών του Νοσοκομείου "Χατζηκώστα" ενδυνάμωσαν την ιερή σχέση εμπιστοσύνης ιατρού – ασθενή, την οποία θα πρέπει όλοι μας να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, και έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο ιατρός πασχίζει πρωταρχικά για την υγεία και το καλό του ασθενή του».

Διαβάστε επίσης

Δώδεκα ώρες στο χειρουργείο για να σώσουν το χέρι του τρίχρονου