ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΟΚ! Ο πρ. Διοικητής του Ν.Γρεβενών πυροβόλησε με αεροβόλο το γιο του.

Τη σύλληψη του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών που είχε εκδιωχθεί με απόφαση του Μάκη Βορίδη λόγω πλαστού τίτλου σπουδών, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

ΣΟΚ! Ο πρ. Διοικητής του Ν.Γρεβενών πυροβόλησε με αεροβόλο το γιο του.

Ο 62χρονος πρώην Διοικητής και ο 18χρονος γιος του καβγάδισαν το βράδυ της Τρίτης σε τέτοιο σημείο που ακολουθήσουν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος -από την πλευρά του- κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας. Οι δύο άνδρες, συνελήφθησαν σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.