ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Τα χέρια ενός 8χρονου αγοριού ζυγίζουν 12,5 κιλά (pics & video)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του 8χρονου Καλίμ, τα χέρια του οποίου ζυγίζουν 12,5 κιλά. Το αγοράκι από την Ινδία, δεν μπορεί να εκτελέσει ούτε τις πιο απλές κινήσεις, ενώ οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει στον οργανισμό του παιδιού και τα χέρια του είναι τόσο πρησμένα.

Σοκ! Τα χέρια ενός 8χρονου αγοριού ζυγίζουν 12,5 κιλά (pics & video)

Όπως δηλώνει η 27χρονη μητέρα του, ο Καλίμ γεννήθηκε με μεγαλύτερα του φυσιολογικού χέρια και σήμερα τα χέρια του έχουν μήκος 33 εκατοστά το καθένα από τη βάση της παλάμης έως τα ακροδάχτυλα.

kalim 6

Οι γιατροί της περιοχής που έχουν εξετάσει τα χέρια του παιδιού, δηλώνουν άγνοια για την αιτία του προβλήματος, αλλά οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε τον Καλίμ σε άλλους γιατρούς.

kalim 3

Δεύτερος γιατρός που έμαθε για την περίπτωση διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο 8χρονος μπορεί να πάσχει είτε από λεμφαγγείωμα είτε από χαμάρτωμα, ασθένειες που και οι δύο είναι θεραπεύσιμες.

kalim 2
kalim 4

Ο ίδιος ο Καλίμ, λέει ότι εκτός από τα λειτουργικά προβλήματα, αντιμετωπίζει και την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας. «Δεν πηγαίνω στο σχολείο γιατί ο δάσκαλος λέει ότι τα άλλα παιδιά φοβούνται τα χέρια μου», αναφέρει ο Καλίμ.

kalim 5