ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Will Ferrell καταπολεμάει τον καρκίνο με... βιντεοπαιχνίδια (video)

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ο διάσημος κωμικός του Χόλιγουντ, Will Ferrell, για να συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια καταπολέμησης του καρκίνου.

Ο Will Ferrell καταπολεμάει τον καρκίνο με... βιντεοπαιχνίδια (video)

Ανακοίνωσε ότι στις 26 Οκτωβρίου θα περάσει την ημέρα παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο με όποιους θαυμαστές του το επιθυμούν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα παιδιών με καρκίνο.

Την πρωτοβουλία του ηθοποιού στηρίζουν τόσο το Indiegogo.com, το οποίο ανέλαβε την οργάνωση του γεγονότος, όσο και το Twitch.TV το οποίο ανέλαβε να το αναμεταδώσει ζωντανά.

Εκτός από την χαρά της συμμετοχής και την εγγυημένη διασκέδαση που θα προσφέρει ο Will Ferrell, όποιος προσφέρει 50 δολάρια στον σκοπό αυτό θα λάβει δώρο και ένα αντηλιακό, όποιος προσφέρει 75 δολάρια θα λάβει μπλουζάκια και όσοι φανούν πιο γενναιόδωροι θα λάβουν χειριστήρια για την κονσόλα παιχνιδών Xbox.

Απώτερος σκοπός είναι να συγκεντρωθούν 375.000 δολάρια. Όταν γίνει αυτό, τότε ένας από τους δωρητές θα επιλεγεί τυχαία για να παίξει διαδικτυακά κάποιο παιχνίδι με τον Will Ferrell.