ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκθεση ζωγραφικής-γλυπτικής με έργα γιατρών, από τον ΙΣΑ

Έκθεση Ζωγραφικής-Γλυπτικής, με έργα γιατρών καλλιτεχνών οργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Εταιρεία Ιατρών Καλλιτεχνών με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμικού και ανθρωπιστικού ρόλου του Ι.Σ.Α.

Έκθεση ζωγραφικής-γλυπτικής με έργα γιατρών, από τον ΙΣΑ

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. στο Μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ (Πατησίων και Ηπείρου 2) και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Στην έκθεση αυτή θα εκτεθούν περίπου 100 έργα Ιατρών - Καλλιτεχνών διαφόρων τάσεων και τεχνοτροπιών όπως ελαιογραφίες, υδατογραφίες, κατασκευές, συνθέσεις με ιατρικά αναλώσιμα υλικά (medical art), συνθέσεις με υλικά από την θάλασσα και αλίκτυπα (trash art), ξυλόγλυπτα και άλλα.

Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της Ιατρικής και της Πολιτικής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ιατρών Καλλιτεχνών κος Θ. Ντόλατζας. Στην εκδήλωση θα παίξει πιάνο ο ιατρός-καλλιτέχνης κ. Σαμπουτίν.

Στην έκθεση θα διατεθούν προς πώληση έργα Ιατρών - Καλλιτεχνών για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α. και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, ο Ι.Σ.Α θα βραβεύσει ιατρούς μέλη του, για τους οποίους έχει λάβει συγχαρητήριες επιστολές από πολίτες-ασθενείς, οι οποίες εξαίρουν το ήθος, την ακεραιότητά , την επιστημοσύνη και την προσφορά τους στον ασθενή.