ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν & Συλλόγου Συνταξιούχων της Alpha Βank

Την έναρξη συνεργασίας του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν με τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων της Alpha Bank για την παροχή διαγνωστικών εξετάσεων, επισκέψεων σε εξωτερικά ιατρεία και νοσοκομειακής περίθαλψης προστιθέμενης αξίας, ανακοινώνει το μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν Ν.Π.Ι.Δ.

Συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν & Συλλόγου Συνταξιούχων της Alpha Βank

Η συμφωνία αυτή, που άρχισε ήδη να υλοποιείται, αναβαθμίζει το επίπεδο της ιατρικής και νοσηλευτικής κάλυψής των μελών του Συλλόγου και παρέχει άμεση πρόσβαση, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους, σε ένα από τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Μεταξύ άλλων, η συμφωνία εξασφαλίζει στα μέλη του Συλλόγου:

• Επισκέψεις στα Τακτικά Ιατρεία (κατόπιν ραντεβού) με χρέωση 20€ (Ο ιατρός δύναται να υποβάλλει παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις και χορήγηση φαρμάκων αν κριθεί απαραίτητο).

• Σε περίπτωση τακτικής περιοδικής επίσκεψης για την υποβολή παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής χρέωση 5€.

• 24 δωρεάν επισκέψεις στα Επείγοντα Περιστατικά.

• 2 δωρεάν επισκέψεις μετεγχειρητικής παρακολούθησης από τον θεράποντα ιατρό εντός 3 μηνών μετά το πέρας της νοσηλείας.

• Κρατικό τιμοκατάλογο στην εκτέλεση Μαγνητικής Τομογραφίας, Αξονικής Τομογραφίας και Triplex.

• Σε ενδεχόμενη νοσηλεία το ασθενοφόρο θα παρέχεται δωρεάν εντός Αττικής.

Το μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» Ν.Π.Ι.Δ. λειτουργεί το ομώνυμο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο, που κατασκευάστηκε το 2000 σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 517/91. Το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» διαθέτει άδεια 37 κλινικών όλων των ειδικοτήτων με συνολικά 462 κλίνες, 4 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 38 κλίνες, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με 25 κλίνες, Θάλαμο Ιωδίου 2 κλινών και 25 υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες. Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας του το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» επεδίωξε να συνδυάσει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα κοινωφελές έργο, επεκτείνοντας τους ορίζοντες της Ιατρικής επιστήμης.

Διαβάστε ακόμη:

Ερρίκος Ντυνάν: Με τροπολογία διασφαλίζεται η λειτουργία του, ενόψει του πλειστηριασμού