ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 1ο Ρομποτικό Ουρολογικό Συμπόσιο από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ξένων και ελλήνων επιστημόνων από τον χώρο της ρομποτικής ουρολογίας θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ρομποτικό Ουρολογικό Συμπόσιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Κεφαλάρι.

Το 1ο Ρομποτικό Ουρολογικό Συμπόσιο από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Στο συμπόσιο, που θα λάβει χώρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 250 επιστήμονες, πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι και μη, καθώς και ουρολόγοι που ήδη ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό.

Μετά το πέρας του 1ου Ρομποτικού Συμποσίου Ουρολογίας, και συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 18.00-20.00 στις εγκαταστάσεις του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Κεφαλάρι (δίπλα από το Theoxenia Palace), θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις ανοιχτές για το κοινό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από την πρόληψη στην Ουρολογία.

Ειδικότερα, το αντικείμενο των διαλέξεων αφορά στον καρκίνο του προστάτη και την αντιμετώπισή του, καθώς επίσης στην ακράτεια και την πρόπτωση των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν κλινική εξέταση από ουρολόγο, έπειτα από ραντεβού, στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις PSA και Free PSA σε προνομιακές τιμές.