ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέντε πλαστικές επεμβάσεις που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!

Η λιποαναρρόφηση, η αυξητική στήθους, η βλεφαροπλαστική, η κοιλιοπλαστική και η χειρουργική επέμβαση στη μύτη είναι μερικές από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Πέντε πλαστικές επεμβάσεις που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!

Δεν είναι όμως και οι μοναδικές. Η μεγάλη πίεση της κοινωνίας σε άντρες και γυναίκες, προκειμένου να διατηρηθεί "για πάντα" η νεανική εξωτερική εμφάνιση, οδηγεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια σε κάθε είδους πλαστική επέμβαση μπορεί να συλλάβει ο νους.

Δείτε μερικές τέτοιες πλαστικές επεμβάσεις:

Εσωτερικός στηθόδεσμος

Για πιο στητό στήθος, Βρετανοί χειρουργοί έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να τοποθετούν μικρή σχετικά ποσότητα σιλικόνης κάτω από τον ιστό τους στήθους των γυναικών. Στη συνέχεια αυτή η σιλικόνη "ανυψώνεται" με εσωτερικούς ιμάντες από μετάξι που συνδέουν τη σιλικόνη στον θώρακα.

Εμφυτεύματα στο μουστάκι

Το πλούσιο μουστάκι παίζει σημαντικό ρόλο στη εμφάνιση των ανδρών στην Μέση Ανατολή, επειδή συμβολίζει ένα άτομο εκλεπτισμένο, ώριμο, σοφό και με μεγάλη ανδροπρέπεια. Έτσι, πολλοί άντρες σε χώρες της Μ. Ανατολής ξοδεύουν ακόμα και 7.000 δολάρια, για να προσθέσουν τρίχες στο μουστάκι τους από άλλα μέρη του σώματός τους.

Σμίκρυνση των δακτύλων στα πόδια

Υπάρχουν άνθρωποι που για διάφορους λόγους αισθάνονται άσχημα για το μέγεθος των δαχτύλων των ποδιών τους. Έτσι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στους New York Times, επιλέγουν να κάνουν πλαστική επέμβαση καλλωπισμού των δαχτύλων τους, τα οποία είτε τα μικραίνουν, είτε τα επιμηκύνουν, είτε αφαιρούν κάλους είτε ακόμα προσθέτουν και λίπος για να φαίνονται πιο ομοιόμορφα!

Επέμβαση για το ζάρωμα στον σάκο των όρχεων

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Υπάρχει πλαστική επέμβαση με την οποία ο ενδιαφερόμενος άντρας μπορεί να "λειάνει", να εξαφανίσει, το φυσικό ζάρωμα του δέρματος στον σάκο των όρχεων. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός George Clooney είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του το 2008 στο περιοδικό Esquire ότι είχε κάνει την συγκεκριμένη πλαστική επέμβαση.

Απώλεια βάρους με τη χρήση αέριου αζώτου

Υπάρχει μια διαδικασία που περιλαμβάνει την κατάποση ενός χαπιού που είναι γεμάτο με αέριο άζωτο, το οποίο ο γιατρός με τη χρήση ενός καθετήρα το φουσκώνει σαν μπαλόνι στο στομάχι, προκειμένου να νιώθει το άτομο μειωμένη επιθυμία για φαγητό, να "χορταίνει" ευκολότερα και να χάνει έτσι σωματικό βάρος. Ονομάζεται "Obalan Balloon" και δεν εφαρμόζεται ως τεχνική σε όλες τις χώρες. Το φουσκωμένο χάπι μένει στο στομάχι του ατόμου για τρεις περίπου μήνες και στη συνέχεια αφαιρείται ενδοσκοπικά.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα κερδίσετε αν τρώτε τα μακαρόνια κρύα!

Άντρας ξύπνησε από εγχείρηση με... ροζ γυναικεία εσώρουχα!

Εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με φως από... κινητά τηλέφωνα! (βίντεο)

Ξύπνησε "με μία αράχνη που έζησε μέσα του" για 3 ημέρες!