ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιατρικό Αθηνών: Κάλυψη για αστυνομικούς που τραυματίζονται εν ώρα υπηρεσίας

Την κάλυψη κρίσιμων περιστατικών για αστυνομικούς που τραυματίζονται βαριά εν ώρα υπηρεσίας ανακοίνωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ιατρικό Αθηνών: Κάλυψη για αστυνομικούς που τραυματίζονται εν ώρα υπηρεσίας

Οι παροχές έχουν ως εξής:

-Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για έως 3 κρίσιμα περιστατικά ετησίως από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

-Δωρεάν νοσηλεία σε έως 3 κρίσιμα περιστατικά ετησίως, μέχρι του ποσού των 50.000€ έκαστο σε οποιαδήποτε κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Ιατρικού θα προσφέρει στο σύνολο των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων έκπτωση 40% για οποιοδήποτε κρίσιμο περιστατικό πέραν των ανωτέρω τριών.

Δείγμα αναγνώρισης του επαγγέλματος του αστυνομικού, χαρακτήρισε την προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών & Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Γρηγόριος Γερακαράκος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Mε την ανεκτίμητη συνεισφορά των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας να αγγίζει στις μέρες μας το επίπεδο του ηρωισμού και της αυταπάρνησης, σε συνθήκες που συχνά τους φέρνουν αντιμέτωπους με σοβαρούς κινδύνους, δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε αρωγοί στη δύσκολη και καθημερινή προσπάθειά τους».

Παρόντες στην εκδήλωση για την ανακοίνωση της συνεργασίας ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, κ. Δημήτριος Τσακνάκης και μέλη του αστυνομικού σώματος.