ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε επειδή ο βηματοδότης της έπαθε βλάβη από ανιχνευτή μετάλλων σε αεροδρόμιο

Τραγωδία στη Ρωσία. Μια 30χρονη γυναίκα που είχε βηματοδότη πέθανε λίγη ώρα αφότου πέρασε από ανιχνευτή μετάλλων στο αεροδρόμιο Ulan-Ude στην Δημοκρατία της Buryatia στη νότια πλευρά της χώρας.

Πέθανε επειδή ο βηματοδότης της έπαθε βλάβη από ανιχνευτή μετάλλων σε αεροδρόμιο

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η 30χρονη Diana Tolstova, κατέρρευσε στην αγκαλιά του 33χρονου συντρόφου της και παρά τις Πρώτες Βοήθειες που της παρείχαν οι γιατροί του αεροδρομίου δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Ο 33χρονος Maxim δήλωσε για το απίστευτο περιστατικό:

"Στεκόμασταν στις πύλες ασφαλείας και είχαμε δώσει τα έγγραφα που δείχνουν ότι η Diana φορούσε βηματοδότη στους υπεύθυνους . Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά της επέτρεψαν να περάσει από τον ανιχνευτή μετάλλων έτσι κι αλλιώς".

Όταν το ζευγάρι έφτασε στην πύλη αναχώρησής του, η Diana άρχισε να αισθάνεται ζάλη και ξαφνικά κατέρρευσε.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ανακοίνωσαν ότι εξετάζουν το όλο περιστατικό, επιρρίπτοντας ουσιαστικά τις ευθύνες στο θύμα!

Εκπρόσωπός τους δήλωσε σχετικά:

"Στους ανθρώπους της Ασφάλειας και στο προσωπικό του αεροδρομίου δίνονται αυστηρές οδηγίες για το πώς πρέπει να χειρίζονται τα άτομα με βηματοδότη, στα οποία δεν πρέπει να επιτρέπεται να περάσουν από ανιχνευτή μετάλλων. Υπό κανονικές συνθήκες, οι άνθρωποι της ασφάλειας βλέπουν τα χαρτιά και δεν τους αφήνουν να περάσουν. Σε αυτή την περίπτωση, η ασθενής φαίνεται πως ξέχασε να δείξει τα χαρτιά ή δεν γνώριζε τη διαδικασία ή μπερδεύτηκε από τις οδηγίες ασφαλείας του αεροδρομίου. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε ασθενής λαμβάνει μια αυστηρή προειδοποίηση".