ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο: Eξετάσεις όρχεων από σέξι νοσοκόμα στο δρόμο για καλό σκοπό!

Ένα βίντεο για την ενίσχυση της έρευνας της οργάνωσης Movember Foundation για τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων έχει σαρώσει στο YouΤube, καθώς έχει κάνει 3.500.000 θεάσεις σε πέντε μέρες.

Βίντεο: Eξετάσεις όρχεων από σέξι νοσοκόμα στο δρόμο για καλό σκοπό!

Στο βίντεο που έφτιαξε η ομάδα Simple Pickup, μια γοητευτική νοσοκόμα, η Μαρίσα, κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους του Λος Άντζελες και ζητά από τους περαστικούς άντρες να τους υποβάλει, φορώντας τα πλαστικά της γάντια, σε μια δωρεάν εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και των όρχεων.

Όσοι άντρες δέχονται την εξέταση από τη χαριτωμένη νοσοκόμα δίνουν παράλληλα και ένα ποσό ως δωρεά για την έρευνα που σχετίζεται με τις μορφές του καρκίνου που "χτυπά" τελευταία όλο και περισσότερους άντρες.

{youtube}jXvr8R9Isfk{/youtube}

Η Movember Foundation ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2003 από την Αυστραλία. Τo παρόν βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης που γίνεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο, μήνα πρόληψης των δύο μορφών καρκίνου, του καρκίνου του προστάτη και του καρκίνου των όρχεων.

Η ομάδα που δημιούργησε το βίντεο με τον τίτλο «Free Testicle Exams» (Δωρεάν Εξετάσεις Όρχεων), συμφώνησε να καταβάλει στην Movember Foundation εκατό δολάρια για κάθε 100.000 θεάσεις του σχετικού βίντεο στο YouTube.