ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους ασθενείς με διαβήτη

Δωρεάν παραπεμπτικά για εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου προσφέρει από τη Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας σε ασθενείς από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, κυρίως ανασφάλιστους, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών σε ασθενείς με διαβήτη τύπου ΙΙ.

Δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους ασθενείς με διαβήτη

Η επιστημονική εταιρεία προσκαλεί ασθενείς από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, κυρίως ανασφάλιστους, να προσέλθουν στα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι), από τη Δευτέρα 1 έως και την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου (12:00-14:00), για να λάβουν παραπεμπτικά για πλήρη αιματολογικό έλεγχο, παρακολούθηση του διαβήτη, μαζί με βασικές εξετάσεις αίματος που σχετίζονται με αυτόν, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Προσέχω το διαβήτη μου» που υλοποιείται από το QualityNet Foundation, το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, τελεί υπό τις αιγίδες της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας και τη συνεργασία του Ομίλου Εταιρειών Υγείας της Βιοϊατρικής, και θα ολοκληρωθεί 15 Δεκεμβρίου του 2014.