ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η λύση στο κρυολόγημα έρχεται από τη Hexalen

Αισθανόμαστε τον χειμώνα να μας περιβάλλει όχι μόνο από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και από την παρουσία διάφορων ιώσεων η συχνότητα των οποίων αυξάνεται.

Η λύση στο κρυολόγημα έρχεται από τη Hexalen

Δύο από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή αισθανθεί, είναι ο πονόλαιμος και ο βήχας, που αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού συστήματος.

H οικογένεια της Hexalen έχει τη λύση για τη θεραπεία αυτών των δύτο πιο συχνών συμπτωμάτων.

Ηexacough: Για την ανακούφιση του παραγωγικού βήχα

Ο παραγωγικός βήχας είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί δυσφορία και πλήττει το 40% των ασθενών κάθε χρόνο. Τώρα το νέο πόσιμο διάλυμα Hexacough προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του παραγωγικού βήχα. Η μοναδική καταπραϋντική του σύνθεση αρχίζει να δρα σε μόλις 15 λεπτά και περιέχει γουαϊφενεσίνη, τη δραστική ουσία που εμπιστεύονται οι γιατροί στο εξωτερικό εδώ και 50 χρόνια. Διαλύει τα φλέματα και διευκολύνει την απόχρεμψή τους αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του αναπνευστικού.

Hexalen Spray: Θεραπεύστε τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

Ο πονόλαιμος ταλαιπωρεί 1 στους 2 τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Το Hexalen έρχεται τώρα σε πρακτική μορφή spray για στοχευμένη δράση και με τη διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία (Εξετιδίνη 0,2%) για ισχυρή αντισηπτική δράση. Σε αντίθεση με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen Spray θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες κιόλας ενοχλήσεις. Η αντιβακτηριακή του δράση μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση. Το Hexalen spray ενδείκνυται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών.