ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hashimoto.gr: Η πρώτη πανελλήνια ομάδα για άτομα με Hashimoto Θυρεοειδίτιδα

Η Hashimoto Θυρεοειδίτιδα είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που αρχικά πλήττει τον θυρεοειδή αδένα με άμεσες επιδράσεις σε όλο το σώμα.

Hashimoto.gr: Η πρώτη πανελλήνια ομάδα για άτομα με Hashimoto Θυρεοειδίτιδα

Δυστυχώς, αυτή η νόσος παρουσιάζει ένα μεγάλο επιπολασμό στην Ελλάδα και πολλοί είναι αυτοί που νοσούν και δεν το γνωρίζουν, καθώς τα συμπτώματα στην αρχή δεν είναι τυπικά.

Το hashimoto.gr είναι η πρώτη και μοναδική πανελλήνια ομάδα που προσφέρει επαρκή ενημέρωση και στήριξη σε άτομα με Hashimoto Θυρεοειδίτιδα, όχι μόνο με άρθρα που ενημερώνουν τον κόσμο άλλα και με το forum όπου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούν όλοι (πάσχοντες και μη-πάσχοντες, συγγενείς ασθενών κλπ) τις έγνοιες, τις απορίες αλλά και τις εμπειρίες τους.

Τα άρθρα περιλαμβάνουν θέματα και για άλλες παθήσεις του θυρεοειδή αδένα, όπως και για σύνοδες παθήσεις.

Σε καμία περίπτωση το hashimoto.gr δεν αντικαθιστά τον καλό και ενημερωμένο ενδοκρινολόγο, ωστόσο ο κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα σωστής και πλήρους ενημέρωσης, όπως και της αλληλοϋποστήριξης.

Η ιστοσελίδα υπάρχει στο Ιντερνέτ εδώ και λίγες μόνο εβδομάδες, από τις 15.Δεκεμβρίου 2014.

Η επισκεψιμότητα, ωστόσο, από τις πρώτες κιόλας μέρες εκτοξεύτηκε και μένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα, με αναγνώστες από όλο τον κόσμο που καθημερινά επισκέπτονται την ιστοσελίδα για να μελετήσουν τα νέα άρθρα.