ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το coaching στα χρόνια της ελληνικής κρίσης...

Είκοσι χρόνια ζωής κλείνει εφέτος, το International Coach Federation, η μεγαλύτερη διεθνής επαγγελματική κοινότητα των Coaches που εκπροσωπείται και στην Ελλάδα.

Το coaching στα χρόνια της ελληνικής κρίσης...

Αυτό το γεγονός γιορτάζει o ICF παγκοσμίως με παρά πολλές καινοτόμες δράσεις που σκοπό έχουν να φέρουν το coaching κοντά στους ανθρώπους και να υπηρετήσουν την κοινωνία με αυθεντικότητα και αριστεία.

Στην Ελλάδα της κρίσης και των προκλήσεων το ελληνικό ICF Chapter ανταποκρίνεται με ένα μαραθώνιο εκδηλώσεων και απευθύνεται σε όλους πολίτες, επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την υποστήριξη των συμπατριωτών μας στην επίτευξη προσδοκιών και στόχων ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

"Ήδη προγραμματίζονται σεμινάρια, ομιλίες, δωρεάν συνεδρίες coaching και όχι μόνο, από τα μέλη μας, στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με στόχο να προάγουν τη δυναμική του coaching και τη βασική αξία της προσφοράς. Μείνετε σε επαφή μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι η χρονιά θα κυλήσει με πρωτόγνωρο ενδιαφέρον και πολύτιμες εκπλήξεις για όλους".

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με παρά πολύ μεγάλη επιτυχία με το εκπαιδευτικό εργαστήριο Reframing "See in a new light" με την Όλγα Παπαντριανταφύλου M.A. ACC, Leadership & Wellness Coach/Psychologist στις 10 Φεβρουαρίου στο Public στο Σύνταγμα.
Την ίδια μέρα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ICF Greece Chapter έκοψε την πίττα για το 2015 με την ευχή το coaching να βοηθήσει καταλυτικά όλο και περισσότερους έλληνες στην προσωπική αλλά και στην ομαδική ανάκαμψη. Το ICF Greece βρίσκεται στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και το νέο ΔΣ αποτελείται από τους αναγνωρισμένους coaches: την Βαρβάρα Ασημακοπούλου, Πρόεδρο, την Νάνσυ Μαλλέρου, Αντιπρόεδρο, τον Άγγελο Δερλώπα, Γεν. Γραμματέα και την Παναγιώτα Αλεξίου, Ταμία.

κοπη πιτας 2015 ICF Greece
Εικόνα1

Διαβάστε ακόμη:

Τα 8 πρακτικά βήματα στόχευσης & επαναπροσδιορισμού για την αλλαγή καριέρας

«Ανασυνταχθείτε» ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε

Ατομικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Χρόνου και Στοχοθεσίας για παιδιά & εφήβους

Οι... στόχοι κάνουν καλό στην υγεία μας

Το άγχος και το στρες και πώς θα το τιθασσεύσουμε: ένα χρήσιμο σεμινάριο

Πώς αποτυπώνονται οι ψυχικές ασθένειες στο σώμα μας

Πότε οι γυναίκες "πιάνουν" τους στόχους: γάμος, παιδί και καριέρα


Το στρες στα χρόνια του life coaching



Το coaching, η νευροεπιστήμη και η διαλεκτική του Σωκράτη