ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Jimmy Kimmel αποδομεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα (βίντεο)

Ο γνωστός παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης, Jimmy Kimmel, πήρε ευθαρσώς θέση κατά του κινήματος που απορρίπτει τον εμβολιασμό παιδιών και ενηλίκων και το έκανε με ένα μοναδικό τρόπο.

Ο Jimmy Kimmel αποδομεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα (βίντεο)

Με χιούμορ σε στιγμές που χρειαζόταν, αλλά και ευθείς κουβέντες εκεί που καταλάβαινε ότι το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο τελικά, ο Jimmy Kimmel αποδόμησε με απλές κουβέντες κάθε πιθανό "επιχείρημα" από την πλευρά των ατόμων που είναι κατά των εμβολιασμών.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής επισημαίνει ότι περίπου το 20% των μαθητών στην πολιτεία όπου ξεκίνησε η πρόσφατη επιδημία ιλαράς δεν έχει εμβολιαστεί, διότι "μερικοί γονείς φοβούνται περισσότερο τη γλουτένη από την ευλογιά".

Δείτε τον επίσης να παραθέτει το εξής απλό επιχείρημα: Από τη στιγμή που κάποιος πιστεύει ότι ξέρει περισσότερα από τους γιατρούς, ας μην εμβολιάσει το παιδί του. Με το ίδιο σκεπτικό όμως δεν θα πρέπει να ξαναεπισκεφθεί γιατρό ποτέ. Ποιος ο λόγος να πάει πχ στα Επείγοντα ενός νοσοκομείου αν τραυματιστεί; Αφού εκείνος "ξέρει καλύτερα" από τους γιατρούς!

Απολαύστε τον Jimmy Kimmel και το ειδικό βιντεάκι που ετοίμασε μαζί με επαγγελματίες του χώρου της Υγείας, οι οποίοι προτρέπουν με όσο πιο απλό και "μέσα από την καρδιά τους" τρόπο τους τηλεθεατές να πάνε τα παιδιά τους για εμβολιασμό...

Διαβάστε επίσης:

Αντιεμβολιαστικό κίνημα: Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ τάσσεται ενάντια στον παραλογισμό

Ο Rhett Krawitt ζητά να κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια

Ξέσπασμα ιλαράς στις ΗΠΑ: Τι την προκαλεί και ποια τα συμπτώματα

New Yorker: Το σκίτσο-γροθιά στο αντιεμβολιαστικό κίνημα