ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μέλλον στις φόρμες γυμναστικής είναι εδώ (βίντεο)

Η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας έχει φέρει πολλά gadget που αφορούν τις καθημερινές δραστηριότητες του σύγχρονου ανθρώπου.

Το μέλλον στις φόρμες γυμναστικής είναι εδώ (βίντεο)

Ειδικά στον τομέα της παρακολούθησης της υγείας, τα νέα προϊόντα παρουσιάζονται στους καταναλωτές με καταιγιστικό ρυθμό.

Ένα τέτοιο προϊόν, με έμφαση στην υγεία και την γυμναστική εξάσκηση των χρηστών, δημιούργησε και η εταιρεία Athos.

dugktyrukjturjte

Ονομάζεται Athos gear και πρόκειται για ειδικό παντελόνι και μπλούζα γυμναστικής, το οποίο φέρει ηλεκτρονικούς αισθητήρες. Αυτοί είναι συνδεδεμένοι με ένα λεπτό στρώμα λαμπτήρων LED, οι οποίοι εκπέμπουν οπτικά σήματα για τον βαθμό καταπόνησης των μυών και για τα σημεία του σώματος που ασκούνται με την κάθε άσκηση.

Επίσης, αξιολογεί, βάσει προγράμματος, αν το γυμναστικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο χρήστης ανταποκρίνεται στα στάνταρντ που έχει βάλει ο ίδιος, ή θα πρέπει να εντείνει την προσπάθειά του.

Κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, κοστίζει 99 δολάρια το ρούχο και 199 δολάρια ο ειδικός ηλεκτρονικός υπολογιστής "Core" που συνδέεται με τους αισθητήρες της φόρμας και μέσω ηλεκτρομυογραφήματος μετράει τα ηλεκτρικά κύματα που εκπέμπει ο κάθε μυς. Τα σήματα στη συνέχεια διαβιβάζονται στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth και μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση της επίδοσής σας.

Δείτε πώς λειτουργεί το Athos gear...

Διαβάστε επίσης:

Τι να πίνετε για καλύτερες επιδόσεις στη γυμναστική

Λίγη γυμναστική αρκεί για να αποφύγουν οι γυναίκες καρδιοπάθεια και εγκεφαλικό

Πόνοι στα γόνατα: Ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνετε (εικόνες)

Γυμναστική στο σπίτι: Πλήρες πρόγραμμα μέσα σε 6' (εικόνες)