ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό που φαίνεται καθαρό, υγιές είναι;

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το «υποτίθεται καθαρό» είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο, έτσι δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε η και να αμελούμε, εν όψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ότι η ανάγκη για καθαρισμό των ινωδών επιφανειών (χαλιά-μοκέτες, σαλόνια, στρώματα κ.λπ.) δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας.

Αυτό που φαίνεται καθαρό, υγιές είναι;

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι υπήρξε έξαρση στο επάγγελμα της αυτοαπασχολούμενης καθαριότητας, με την ενασχόληση ατόμων που προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς να γνωρίζουν ή και να εξασκούν «νόμιμα» το επάγγελμα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί σε τηλεφωνικές προτάσεις για δωρεάν «πλύσιμο ενός χαλιού» για διαφημιστικούς λογούς αλλά και στις περιπτώσεις που «άγνωστοι με τον καθαρισμό» προσπαθούν να προσφέρουν «φθηνές υπηρεσίες» οι οποίες κοστίζουν αργότερα πολύ ποιο ακριβά, ακόμα και με καταστροφές σε χαλιά.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική», θέλοντας να σας προφυλάξει καταναλωτές, επισημαίνει τι πρέπει να προσέξουν όσον αφορά την επιλογή του σωστού Ταπητοκαθαριστηρίου.

Η αύξηση ιών και βακτηρίων αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών) δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις απέναντι στα προβλήματα της εσωτερικής επιμόλυνσης.

Η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σε όλους τους τομείς του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου των κατοικιών, δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη εφαρμογής αντιρρυπαντικών τεχνολογιών και μεθόδων για την εξουδετέρωση τωνμολυσματικών παραγόντων μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα, ώστε να αποτελεί «ασπίδα» προστασίας για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Η ανοδική πορεία των εναλλακτικών προγραμμάτων απορρύπανσης, εξυγίανσης και απολύμανσης έχει ως στόχο τη χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού, ώστε να συμβάλλουμε στην Οικονομία από Ενεργειακές Σπατάλες αλλά και στην Προστασία του Περιβάλλοντος. Οι Bio-εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανση, εξυγίανση και απολύμανση, γίνονται με εξειδικευμένες μεθόδους επιμελημένων αντιρρυπαντικών προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Πηγή: cleaningnews.gr