ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε τη νέα γενιά στρωμάτων Praktiker για ονειρεμένο ύπνο!

Η ποιότητα της καθημερινότητάς μας είναι συνώνυμη με την ποιότητα του ύπνου μας και η τελευταία εξαρτάται από το στρώμα που επιλέγουμε.

Γνωρίστε τη νέα γενιά στρωμάτων Praktiker για ονειρεμένο ύπνο!

Αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα της ποιότητας του ύπνου για τη σωματική μας υγεία και την ψυχική μας ευεξία, η Praktiker συνεργάζεται με την Αθηναϊκή Στρωματοποιία για την παραγωγή νέας συλλογής στρωμάτων ιδιωτικής ετικέτας. υπηρετώντας ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένα στρώμα για ένα σώμα με ευεξία και χωρίς μυοσκελετικούς πόνους μετά τον ύπνο.

Η νέα γενιά στρωμάτων Praktiker περιλαμβάνει 5 νέους τύπους αισθητικά και τεχνολογικά ανεπτυγμένων στρωμάτων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές για πραγματικά καλό και ποιοτικό ύπνο και μάλιστα με 10 χρόνια εγγύηση.

Η νέα δυναμική σειρά στρωμάτων και περιφερειακών προϊόντων των Praktiker διαμορφώνει νέα δεδομένα στον ποιοτικό ύπνο και υπόσχεται να χαρίσει χαμόγελα απόλαυσης και ξεκούρασης.

Οι 5 τύποι στρώματος που προτείνουν τα Praktiker και κατασκευάζονται από την Αθηναϊκή Στρωματοποιία καλύπτουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες και όλες τις οικονομικές βαθμίδες για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Τα νέα στρώματα διατίθενται από το πιο οικονομικό έως το πιο premium με την εξής σειρά: Rest, Dream, Enjoy, Tender, Satisfaction.

Για εκείνους που αναζητούν την πιο οικονομική λύση, έχει δημιουργηθεί το στρώμα Budget, σε 2 διαστάσεις (90Χ200 και 150Χ200) και με 2 χρόνια εγγύηση, διαθέτοντας τη χαμηλότερη τιμή στην κατηγορία στρωμάτων.

Τα στρώματα Praktiker διατίθενται με την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, κατασκευάστριας εταιρείας των Media Strom & Stromatex, με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο του ποιοτικού στρώματος.

Η πλήρης γκάμα θα είναι διαθέσιμη και για online παραγγελία στο www.praktiker.gr ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάζουν τα στρώματα σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

hgfhgfh