ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιάννης Κωστάκης: Από την ΑΝΑΠΛΑΣΗ στο Βερολίνο με 11 μετάλλια

Τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Γιάννης Κωστάκης επέστρεψε στο Βερολίνο, έτοιμος για νέες παγκόσμιες διακρίσεις. Αυτή τη φορά γύρισε από το Διεθνές Meeting Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα, γεμάτος χαρά και αισιοδοξία, έχοντας στις αποσκευές του 11 μετάλλια.

Γιάννης Κωστάκης: Από την ΑΝΑΠΛΑΣΗ στο Βερολίνο με 11 μετάλλια

«Όταν πριν από τέσσερα χρόνια γύρισα από το Βερολίνο, μετά από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό, πολλοί είπαν ότι ήμουν πλέον τελειωμένος... Αλλά δεν πτοήθηκα! Είχα και έχω τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς μου, του προπονητή μου και της μεγάλης οικογένειας του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

Από τότε μέχρι σήμερα τα μετάλλια και οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν. Αλλά η επιστροφή μου στο Βερολίνο είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα, αφού οι επιτυχίες συνεχίζονται. Πήρα 2 χρυσά στα 100μ ελεύθερο και στα 150μ μικτή ατομική, 6 ασημένια στα 50μ πρόσθιο (προκριματικά και τελικά), 50μ ελεύθερο, 200μ ελεύθερο, 150μ μικτή ατομική και τρία χάλκινα στα 50μ ύπτιο και 100μ ελεύθερο», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας και συνέχισε: «Προσπαθώ μέσα από αυτές τις επιτυχίες να κρατήσω ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων, το οποίο θα μου δώσει και το εισιτήριο για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης στη Γλασκώβη, τον Ιούλιο του 2015. Μέχρι τότε εξακολουθώ να προπονούμαι σκληρά και να ακολουθώ πιστά το ειδικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει για μένα η Ομάδα των γιατρών και θεραπευτών της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ».

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα προβλήματα της φωνής, του λόγου, της άρθρωσης σε μία εκδήλωση