ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Pfizer Ηellas & OΤΕ Cosmote, στηρίζουν την Μονάδα νεογνών του νοσ. Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»,

Εξοπλισμό μηχανικής υποστήριξης στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», αξίας 120.000 ευρώ παρέδωσαν στο νοσηλευτήριο, οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής "Ανοιχτή Αγκαλιά".

Pfizer Ηellas & OΤΕ Cosmote, στηρίζουν την Μονάδα νεογνών του νοσ. Παίδων  «Π. & Α. Κυριακού»,

Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν εκπρόσωποι της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE και τη PFIZER Hellas για την ευγενική συμμετοχή και αρωγή τους στη δωρεά των ιατρικών μηχανημάτων.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου ευχαρίστησαν για την σημαντική προσφορά και εξήγησαν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός στις Μονάδες, ενώ η πρόεδρος της Ανοιχτής Αγκαλιάς, κυρία Γιολάντα Βλάχου αφού ευχαρίστησε τους βασικούς υποστηρικτές και τους απένειμε ειδική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους, επεσήμανε:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας σήμερα, καθώς βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα άλλη μια προσπάθεια της Ανοικτής Αγκαλιάς με σκοπό πάντα να συμβάλλουμε στη βελτίωση της περίθαλψης των νοσηλευόμενων παιδιών στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας. Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας, αλλά ιδιαίτερα στους βασικούς υποστηρικτές που πιστεύουν στο όραμά μας και είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι μας».

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas τόνισε: «Σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία, η ενίσχυση πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα παιδιά, θεωρούμε ότι είναι για εμάς καθήκον. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και με την πολύτιμη συμμετοχή των εργαζομένων μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Διαβάστε ακόμη:

Pfizer Hellas: Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στις μεγάλες επιχειρήσεις