ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Praksis συμμετέχει ενεργά στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας

Με δύο προγράμματα: το MEDICAL SERVICES EXTENTED (παροχή ιατρικών υπηρεσιών) και το EMPLOYABILITY (υπηρεσίες υποστήριξης ανέργων κατά την πρόσβαση στην αγορά εργασίας), συμμετέχει στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, η PRAKSIS, ως συνεργάτης της πρωτοβουλίας SOLIDARITY NOW.

Η Praksis συμμετέχει ενεργά στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας

Η λειτουργία του Κέντρου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2014 παρέχοντας υπηρεσίες δωρεάν και χωρίς διακρίσεις σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και άτομα που βιώνουν οικονομικό ή/και κοινωνικό αποκλεισμό.

Σε σχετική ανακοίνωση της PRAKSIS αναφέρονται τα εξής :

"Το πρόγραμμα MEDICAL SERVICES EXTENTED από τον Ιούλιο του 2015 συμμετέχει στην διεύρυνση της λειτουργίας του ωραρίου του Κέντρου Αλληλεγγύης (09:00-21:00). Πιο συγκεκριμένα, πέρα των πέντε ειδικοτήτων που προσφέρονται Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 με 17:00, με Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Οφθαλμίατρο, Δερματολόγο και Ψυχίατρο, λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 13:00- 21:00 και Γενικό Ιατρείο.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για την διενέργεια εξέτασης για τον HIV και Ηπατίτιδες B και C. Η κοινωνική υπηρεσία παρέχει εξατομικευμένη και ολιστική παρέμβαση σε όλους τους ανθρώπους με βάση την εκάστοτε ανάγκη ή αίτημα. Το πρόγραμμα MEDICAL SERVICES EXTENTED απευθύνεται
σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως, μεταξύ άλλων, έλληνες άποροι, άστεγοι, ανασφάλιστοι, οικονομικοί μετανάστες, αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες.

Το πρόγραμμα MEDICAL SERVICES EXTENDED της PRAKSIS λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-21:00 και οι υπηρεσίες προσφέρονται κατόπιν ραντεβού.

Δ/νση: Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης Τηλέφωνα επικοινωνίας: MEDICAL SERVICES EXTENTED: 210 8210552".