ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο τρυφερός μπαμπάς με το τατουάζ – Η φωτογραφία που έγινε viral

Η φωτογραφία του Άλιστερ Κάμπελ και της 6χρονης κόρης του Σάρλοτ από το Τούπο της Νέας Ζηλανδίας κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

Ο τρυφερός μπαμπάς με το τατουάζ – Η φωτογραφία που έγινε viral

Ο τρυφερός πατέρας βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να δείξει την υποστήριξή του στην κόρη του, γι' αυτό και η φωτογραφία τους έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα δεκάδες likes και σχόλια.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η Σάρλοτ έχει στο κεφαλάκι της κοχλιακό εμφύτευμα. Το πρώτο εμφύτευμα τοποθετήθηκε όταν ήταν μόλις 4 ετών. Διεγνώσθη αρχικά με ήπια κώφωση, όμως αργότερα διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό έλλειμμα ακοής από το αριστερό της αφτί και πως πάσχει από μια πάθηση που περιορίζει σημαντικά τη μεταφορά ακουστικών ερεθισμάτων από το δεξί της αφτί στον εγκέφαλό της. Έτσι, οι γιατροί συνέστησαν να τοποθετηθεί κοχλιακό εμφύτευμα.

Για να δείξει την υποστήριξή του, ο πατέρας της ξύρισε το κεφάλι του και έκανε τατουάζ ένα κοχλιακό εμφύτευμα επάνω από το αριστερό του αφτί! Σύμφωνα με την New Zealand Herald, όταν η Σάρλοτ είδε το τατουάζ, γέλασε, το άγγιξε και του είπε ότι είναι πολύ «κουλ»!

SCCZEN 060815NZHDPTATTOO01 620x310

Ο Άλιστερ δήλωσε στην εφημερίδα ότι θα αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν και πάλι, όμως θα ξυρίσει ξανά το κεφάλι του εάν προκύψει κάποια ειδική περίσταση ή εάν θέλει να το δει η κόρη του.

Η μητέρα της Σάρλοτ, Ανίτα, αναφέρει πως το κοριτσάκι έγινε πολύ πιο κοινωνικό από τότε που τοποθετήθηκε το εμφύτευμα. Μπορεί πλέον να ακούει πολύ καλύτερα και να διακρίνει την κατεύθυνση του ήχου.

Τη φωτογραφία του Άλιστερ και τη Σάρλοτ έχουν δει δεκάδες χρήστες από όλο τον κόσμο, δείχνοντας και αυτοί με τη σειρά τους την υποστήριξή τους στην οικογένεια με ένα like ή μια κοινοποίηση και αφήνοντας ευχές και θετικά σχόλια.

Δείτε κι αυτό:

Από αυτή τη φωτογραφία ανακάλυψαν πως το αγοράκι έχει καρκίνο
Ανέβασε στο Facebook παιδί με σύνδρομο Down «εγκλωβισμένο» σε πλυντήριο
Η φωτογραφία της ημέρας: Τα τρία γενναία κορίτσια που νίκησαν τον καρκίνο