ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η FREZYDERM επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure 2015

Η FREZYDERM υποστηρίζει φέτος, ως επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure 2015, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο.

Η FREZYDERM επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure 2015

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία διοργανώνεται φέτος, για 7η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με την έγκριση της Αμερικάνικης Οργάνωσης Susan G. Komen.

Αποδεικνύοντας έμπρακτά τη θέλησή της για προσφορά προς τις γυναίκες, η FREZYDERM «συμμετρέχει» στον 7ο Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure 2015 και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Στις 27 Σεπτεμβρίου, συμμετέχουμε στον Αγώνα με την ομάδα «Frezyderm», μεταφέροντας το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Δηλώνοντας την συμμετοχή μας εδώ ηλεκτρονικά έως τις 23/9, είτε σε ένα από τα σημεία σε όλη την Αττική μέχρι και την ημέρα του Αγώνα, όλοι μαζί γινόμαστε ένα και το μήνυμά μας γίνεται πιο δυνατό.

Σε αυτόν τον Αγώνα, στόχος είναι η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες, δίνουμε όλοι μαζί μία ακόμα μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Εγγραφείτε ή μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2015 ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr ή σ' ένα από τα σημεία εγγραφών που βρίσκονται σε όλη την Αττική.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετρέξουμε μαζί ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

key visual full