ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Του απομένει λίγος χρόνος ζωής και έκανε κάτι απίστευτο για την κόρη του…

Ο Τομ Μπράντσο είναι μόλις 23 χρονών, όμως ο χρόνος μετρά αντίστροφα γι' αυτόν από τη στιγμή που οι γιατροί διέγνωσαν τον περασμένο Μάρτιο μια σπάνια μορφή καρκίνου σε τελικό στάδιο.

Του απομένει λίγος χρόνος ζωής και έκανε κάτι απίστευτο για την κόρη του…

Η διάγνωση για νευροενδοκρινή όγκο ήρθε μετά από επίμονες κρίσεις γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και ναυτίας για διάστημα δύο ετών.

Γνωρίζοντας ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής, ο νεαρός είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει όσες περισσότερες αναμνήσεις μπορεί με τη σύντροφό του Τσέλσι Μπέικερ και την κόρη τους Γουίλοου.

2C75E27E00000578 0 image a 35 1442576278441

Το ζευγάρι έχει επισπεύσει το γάμο του, ενώ ο Τομ έχει αρχίσει να ηχογραφεί τον εαυτό του να διαβάζει ιστορίες, ώστε η φωνή του να συντροφεύει τη μικρή Γουίλοου ακόμη κι όταν αυτός θα έχει πια φύγει.

Η Γουίλοου γεννήθηκε πριν από δέκα μήνες. Ο Τομ και η Τσέλσι μόλις είχαν μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι, στο Γουόρκσοπ του Νοτινχαμσάιρ, και ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τη ζωή τους σαν οικογένεια. Όμως η διάγνωση του Τομ έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους και τώρα το μόνο που ζητούν είναι να αξιοποιήσουν όσο καλύτερα μπορούν το χρόνο που του απομένει.

Ο Τομ δεν γνωρίζει πόσους μήνες ή πόσα χρόνια ζωής έχει ακόμη μπροστά του, όμως δηλώνει πως σίγουρα δεν θα καταφέρει να δει τους Ολυμπιακούς του 2018.

Ο νεαρός πατέρας πιστεύει πως θα είχε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει εάν η διάγνωση είχε γίνει νωρίτερα.

Οι νευροενδοκρινείς όγκοι είναι αρκετά σπάνιοι και εμφανίζονται στα κύτταρα του νευροενδοκρινικού συστήματος, το οποίο αποτελείται από νευρικά και αδενικά κύτταρα, παράγοντας ορμόνες και απελευθερώνοντάς τες στο αίμα. Το είδους του νευροενδοκρινούς όγκου εξαρτάται από το είδος των κυττάρων στα οποία εμφανίζεται η καρκινική αλλοίωση.

Στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον, ο Τομ δηλώνει: «Το μόνο που θέλω είναι να δημιουργήσω αναμνήσεις με την Τσέλσι και την Γουίλοου. Έχω ηχογραφήσει τη φωνή μου να της διαβάζω ιστορίες έτσι ώστε, όταν θα έχω φύγει, να είμαι ακόμη εδώ –και να της διαβάζω ιστορίες.»

Ο Τομ συμβάλλει επίσης στην πληρέστερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σπάνια μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε στο γιατρό όταν δεν αισθανόμαστε καλά.

Διαβάστε επίσης:

«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει
«Σταμάτα να γκουγκλάρεις τα συμπτώματά σου», της είπαν οι γιατροί λίγο πριν πεθάνει
Η 5χρονη που πάσχει από το «Σύνδρομο της Ραπουνζέλ» - Σοκαριστικές εικόνες