ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια της θεραπείας προσώπου (full face) με την πλέον σύγχρονη τεχνική αντιγήρανσης NEW Endermolift: Ergolift από το DoCare ΜΗΤΕΡΑ

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στην "Nadia Mouriki" η οποία κερδίζει μία θεραπεία προσώπου (full face) με την πλέον σύγχρονη τεχνική αντιγήρανσης NEW Endermolift: Ergolift από το DoCare ΜΗΤΕΡΑ.

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια της θεραπείας προσώπου (full face) με την πλέον σύγχρονη τεχνική αντιγήρανσης NEW Endermolift: Ergolift από το DoCare ΜΗΤΕΡΑ

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς που ακολουθούν!

H ομορφιά μέσα από τα μάτια της επιστήμης: DoCare/ Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης ΜΗΤΕΡΑ

Το DoCare/ Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης του ΜΗΤΕΡΑ είναι η απάντηση στην επιθυμία σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς.

Με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και με πρωτοποριακό εξοπλισμό που αποτελεί το "gold standard" στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, το DoCare προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης και φροντίδας σε γυναίκες και άνδρες.

Οι χώροι του DoCare χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια και την εξασφάλιση όλων των σύγχρονων ανέσεων, σε ένα περιβάλλον φιλόξενο και ζεστό.

Δέσμευσή μας είναι η παροχή αξιόπιστης και ποιοτικής φροντίδας με την ασφάλεια του νοσοκομειακού περιβάλλοντος του ΜΗΤΕΡΑ αλλά και την άνεση και διακριτικότητα που εξασφαλίζει η 24ωρη λειτουργία του.

Οι υπηρεσίες μας:

- Ενέσιμες θεραπείες

- Θεραπεία με Fraxel

- Αποτρίχωση με laser

- LPG Endermologie και New Endermolift

- Δερματολογικά peelings & Καθαρισμός προσώπου

- Υπηρεσίες Διατροφής & Διαιτολογίας

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας στο www.do-care.gr

logo docare

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ