ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια της δωροεπιταγής αξίας 80 ευρώ για αγορά προϊόντων TERRANOVA

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στην "Sofia Markou", η οποία κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ για προϊόντα TERRANOVA, προσφορά της εταιρείας ΒΙΟΝΑΤ.

2 Χρόνια Onmed.gr: Η νικήτρια της δωροεπιταγής αξίας 80 ευρώ για αγορά προϊόντων TERRANOVA

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στους επόμενους διαγωνισμούς που ακολουθούν!

Σε τι ξεχωρίζουν τα συμπληρώματα TERRANOVA;

Τα προϊόντα TERRANOVA ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα συμπληρώματα διατροφής. Είναι η μόνη σειρά που συνδυάζει μοναδικά οφέλη για τον σύγχρονο άνθρωπο, εξελίσσοντας τα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.

Προσφέρουν Μέγιστη Απορρόφηση

ter1

Τα προϊόντα TERRANOVA, στην πλειοψηφία τους, δεν περιέχουν μόνο το βασικό συστατικό, π.χ. μόνο Βιταμίνη C, όπως τα υπόλοιπα συμπληρώματα που κυκλοφορούν. Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό μας, περιέχουν το Magnifood, ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων, υπερτροφών και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που είναι διαφορετικό σε κάθε προϊόν. Το Magnifood προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για παράδειγμα, στo TERRANOVA Β-Complex with Vitamin C έχουμε ένα δυναμικό συνδυασμό Βιταμινών του συμπλέγματος Β, μαζί με Βιταμίνη C, Μαγνήσιο και ταυτόχρονα ενισχυμένο με ροντιόλα, σιβηριανό τζίνσενγκ, παντζάρι, φύλλα μαϊντανού, βρώμη, κολοκυθόσπορους, πικραλίδα, τα οποία διαμορφώνουν το ειδικό μείγμα Magnifood και βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των βιταμινών συμπλέγματος Β από τον οργανισμό.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής: Η πλειοψηφία των σκευασμάτων προσφέρουν μεμονωμένα θρεπτικά στοιχεία, π.χ. μόνο Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μόνο μαγνήσιο ή μόνο σίδηρο κλπ. Ωστόσο, διάφοροι παράγοντες, όπως οι διατροφικές συνήθειες, η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής, τα επίπεδα στρες κλπ, επηρεάζουν αρνητικά τη δυνατότητα του σώματος να απορροφήσει αποτελεσματικά, με συνέπεια η χρησιμότητα και απόδοση ενός συμπληρώματος διατροφής (π.χ. των Βιταμινών του Συμπλέγματος Β, του μαγνησίου ή του σιδήρου) να περιορίζεται σε εξαιρετικά χαμηλό ποσοστά.

100% Αγνά & Φυσικά

ter2

Τα φυτά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στα TERRANOVA, αμέσως μετά τη συλλογή τους επεξεργάζονται με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), μια διαδικασία αποξήρανσης που προστατεύει τη δραστικότητα του φυτού και διαφυλάσσει σχεδόν αναλλοίωτες τις ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες των φρέσκων βοτάνων/φυτών/φρούτων. Τα βότανα αυτά είναι πιστοποιημένα βιολογικά ή ηθικής καλλιέργειας και συλλογής, καθώς προέρχονται από την οργανική φάρμα Eclectic Institute στο Oregon της Αμερικής.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής: Η καθιερωμένη εμπορική μέθοδος αποξήρανσης των βοτάνων περιλαμβάνει: αποξήρανση σε αέρα, φούρνο και σπρέυ. Αυτή η διαδικασία όμως υποβαθμίζει και αλλοιώνει σημαντικά τα συστατικά και επηρεάζει την ευαίσθητη βιοχημική ισορροπία του φρέσκου φυτού, με αποτέλεσμα να περιορίζει τη δραστικότητα και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Χωρίς Πρόσθετα. Χωρίς Συντηρητικά

ter3

Είναι ένα από τα ελάχιστα «ασφαλή καταφύγια» για όσους επιθυμούν να αποφεύγουν εντελώς τα χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Τα προϊόντα TERRANOVA, είναι σε μορφή κάψουλας φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων και όχι συνηθισμένου χαπιού ή δισκίου.

Τι ισχύει μέχρι σήμερα στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής: Η πλειοψηφία των συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά, ακόμα και όταν μπορεί να έχουν την ένδειξη «χωρίς συντηρητικά», περιέχουν χημικά πρόσθετα. Όταν μάλιστα είναι σε μορφή χαπιού ή δισκίου, τότε το πιθανότερο είναι να περιέχουν έναν μεγάλο αριθμό χημικών πρόσθετων, προκειμένου να κρατήσουν τη συμπαγή μορφή τους. Στις συσκευασίες αναγράφονται συνήθως ομαδοποιημένα ως bulking agents, anti-caking agents, binding agents, glazing agents ή με την επεξηγηματική τους ορολογία magnesium stearate, silicon dioxide, talc, titanium dioxide, dicalcium phosphate, shellac, stearic acid, microcrystalline cellulose.

Μου ταιριάζουν τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες TERRANOVA;

ter4

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής TERRANOVA ξεπερνάει τους 30 κωδικούς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Είναι ιδανικά για σένα που ανήκεις σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

Αναζητάς διατροφική ισορροπία & υγεία

Είτε αναζητείς ενέργεια και τόνωση για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είτε θέλεις να βρεις ισορροπία που θα σε οδηγήσει σε πνευματική διαύγεια και ευεξία, είτε ψάχνεις λύσεις υγείας για σένα και την οικογένειά σου, τα TERRANOVA είναι κατάλληλα για σένα. Μέσα από μια πλήρη σειρά προϊόντων, στην οποία εφαρμόζεται η ολιστική-συνεργιστική φιλοσοφία, ο καθένας μπορεί να βρει φυσικές και ασφαλείς λύσεις υγείας και ισορροπίας! Από τη στιγμή ειδικά που επιλέγεις κάποια προϊόντα για να συμπληρώσεις τη διατροφή σου για λόγους υγείας και ισορροπίας, τότε αυτό θα πρέπει να γίνεται με τον πιο φυσικό, τον πιο αγνό, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

ter5

Γυμνάζεσαι συστηματικά ή αθλείσαι επαγγελματικά

Τα προϊόντα της TERRANOVA είναι ιδανικά για αθλητές και αυτούς που ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς εξασφαλίζουν μέγιστη απορρόφηση και άρα αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες και χημικά πρόσθετα, χάρη στις καινοτομίες Magnifood (συνεργιστικό φυσικό μείγμα βοτάνων) και Phytofresh (φρέσκα βότανα ψυχρής ξήρανσης) αντίστοιχα. Ειδικότερα, υπάρχει μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της δύναμης, της αντοχής αλλά και της πνευματικής τόνωσης και διαύγειας, απαραίτητα εφόδια για να επιτύχεις υψηλούς στόχους.

ter6

Φροντίζεις φυσικά την εμφάνισή σου

Η ομορφιά και η λαμπερή εμφάνιση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία και την ισορροπία του οργανισμού. Τα προϊόντα TERRANOVA, βασισμένα στη συνεργιστική δράση των συστατικών της φύσης έχει δημιουργήσει συνθέσεις με αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά συστατικά, ωφέλιμα ωμέγα λιπαρά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονούν όλο το σώμα «καθαρίζοντάς» το ήπια από επιβαρυντικούς παράγοντες και του προσφέρουν τροφή για ακόμα πιο υγιή και λαμπερή εμφάνιση με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο. Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι 100% φυσικά, χωρίς χημικά πρόσθετα.

ter7

Είσαι vegetarian ή vegan

Τα TERRANOVA είναι μια από τις ελάχιστες ασφαλείς λύσεις που μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα καθώς δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Ο σεβασμός σε κάθε μορφή ζωής αποτελεί θεμέλιο λίθο της TERRANOVA. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία με όλους εσάς που έχετε επιλέξει να είστε vegeterian ή vegan. Κατανοούμε ότι το να ελέγχεις κάθε μία ετικέτα από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Γι' αυτό δεσμευόμαστε ότι κάθε προϊόν TERRANOVA που θα πέφτει στα χέρια σας θα ξέρετε ότι μπορείτε να το καταναλώσετε χωρίς κανέναν περιορισμό.

ter8

Ο δημιουργός της TERRANOVA

Εμπνευστής και ιδρυτής της TERRANOVA είναι ο Stephen Terrass, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στον κλάδο της φυτοθεραπείας και των συμπληρωμάτων διατροφής, όπου και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 34 χρόνια. Μέσα από την TERRANOVA δεν ήθελε απλά να δημιουργήσει μια ακόμα εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής αλλά μια φιλοσοφία που θα βασίζεται στο τρίπτυχο φυσικότητα, αποτελεσματικότητα και σεβασμό σε κάθε μορφή ζωής.

Έχει υπάρξει εισηγητής σε περισσότερες από 400 διαλέξεις σε 16 χώρες σε τμήματα διατροφολογίας διεθνών πανεπιστημίων και σε άλλες εκδηλώσεις. Είναι επίσης συγγραφέας 8 βιβλίων, πολλών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και δημιουργός βραβευμένης σειράς συμβουλευτικού προγράμματος δίνοντας παράλληλα πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και στην τηλεόραση.

Δες όλα τα προϊόντα TERRANOVA

www.bionat.gr/terranova

bionat logo

Για να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής στο Διαγωνισμό του Onmed πατήστε εδώ