ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 3ο Σεμινάριο των Φυσικοθεραπευτών με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία

Το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας ‐ Αποκατάστασης (Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διοργανώνει το 3ο του Σεμινάριο σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε.), με τίτλο «Η διαδρομή από τα επιστημονικά δεδομένα στην κλινική πράξη».

Το 3ο Σεμινάριο των Φυσικοθεραπευτών με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν τα νεότερα δεδομένα και οι κλινικές προεκτάσεις για μια σειρά θεμάτων που υπάγονται στις πιο κύριες και συχνές παθήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως φυσικοθεραπευτές στον αναπνευστικό χώρο, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το άσθμα και η κυστική ίνωση.

Επίσης η διοργάνωση, έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει ως προσκεκλημένο ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Πνευμονολογίας John Moxham από το King’s College Hospital, Λονδίνο, Αγγλία, και να τιμήσει την κυρία Ειρήνη Πανοπούλου για την μεγάλη της προσφορά στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα!

Είναι η πρώτη φορά που η διεξαγωγή ενός φυσικοθεραπευτικού σεμιναρίου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ετησίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου της Ε.Π.Ε., και οι διοργανωτές, εκτιμούν ότι αυτή η συνεργασία σε συνδυασμό με την επιτυχία των δύο προηγούμενων σεμιναρίων του Τ.Κ.Α.Φ.Α. αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία.

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και το κόστος παρακολούθησης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.tkafa.gr/news_details.php?id=2730