ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και εγκαινίασε τα νέα του γραφεία

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη και τους φίλους του σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα νέα γραφεία του.

Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και εγκαινίασε τα νέα του γραφεία

Η χαρά ήταν διπλή, γιατί μαζί με τις ευχές για τον καινούριο χρόνο, έγιναν και τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου, στην οδό Φαραντάτων 34 και Μιχαλακοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών, εθελοντών, φίλων, ιατρών και υποστηρικτών του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος, κυρία Ζωή Γραμματόγλου, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε για τη θερμή στήριξη του
έργου του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Η κυρία Καίτη Αποστολίδου, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της υπό σύσταση Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου-ΕΛ.Ο.Κ. και Αν. Mέλος Δ.Σ. του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη δημιουργία και τους στόχους της ΕΛ.Ο.Κ. και ευχαρίστησε εκ μέρους της Δ.Ε. της, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Πρόεδρο του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» για τη φιλική και γενναιόδωρη παραχώρηση χώρου για τη στέγαση των γραφείων της ΕΛ.Ο.Κ. Στη συνέχεια η Πρόεδρος, κυρια Ζωή Γραμματόγλου, έκοψε τη πίτα του Συλλόγου σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν το Δ.Σ., μέλη, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους οι Δρ. Γιώργος Πισσάκας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινο-θεραπευτικής Ογκολογίας, η κα Ελένη Δημητριάδου (251 Νοσοκομείο Αεροπορίας), η κα Τάνια Βαριάμη (ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ), οι κ.κ Μαριλένα Κόμη & Έφη Χριστοδήμου (ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ), η κα Δώρα Κυπριώτη (EVA BEAUTY), η κα Κορίνα Λιούτα (THELO), η κα Λίνα Σταθοπούλου (εταιρία ALEXION), η κα Χριστίνα Θεοδωρίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΗΠΑΡΧΩ», η κα Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός και σκηνοθέτης και πολλοί άλλοι φίλοι και εθελοντές του Συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Κ.Ε.Φ.Ι.» - Αθηνών, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο - Μ.Κ.Ο. Φαραντάτων 34, ΤΚ 115 27, Αθήνα, Τηλ.: 210 6468222 • Fax: 210 6468221 Site: www.anticancerath.gr, e-mail: info@anticancerath.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΚΕΦΙ Αθηνών: Το 40% των ασθενών με καρκίνο λαμβάνουν με καθυστέρηση την θεραπεία τους