ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορίτσι με αυτισμό τραγουδά στη σκηνή μαζί με την Adele! (βίντεο)

Η δημοφιλής Αγγλίδα τραγουδίστρια επεφύλασσε μια έκπληξη στη νεαρή θαυμάστριά της Έμιλι!

Κορίτσι με αυτισμό τραγουδά στη σκηνή μαζί με την Adele! (βίντεο)

Η Adele φώναξε το 12χρονο κορίτσι στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί την επιτυχία της “Someone Like You”.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην τελευταία συναυλία της Adele στο Μάντσεστερ. Η τραγουδίστρια είδε μέσα στο πλήθος μια πινακίδα που έγραφε «Το όνειρό μου είναι να τραγουδήσω με την Adele» και αμέσως κάλεσε το κορίτσι επάνω στη σκηνή!

{youtube}kz3iJgELrMA{/youtube}

Η Έμιλι πάσχει από αυτισμό, ΔΕΠΥ και το σπάνιο σύνδρομο Ehlers-Danlos τύπου ΙΙΙ, μια γενετική διαταραχή που συνοδεύεται από αστάθεια των αρθρώσεων και μυοσκελετικούς πόνους.

«Δυσκολεύεται πολύ σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όμως μπορεί και τραγουδά μπροστά σε κοινό», δηλώνει ο πατέρας του κοριτσιού. «Είναι ένας άλλος άνθρωπος όταν ανεβαίνει στη σκηνή.»

Η Adele είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της Έμιλι. Προς το τέλος της συναυλίας στο Μάντσεστερ, η Adele διάβασε δυνατά μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι θαυμαστές της. Όταν είδε την πινακίδα που κρατούσε η Έμιλι, χωρίς δεύτερη σκέψη τής είπε: «Εντάξει, ανέβα στη σκηνή»!

«Η Έμιλι έχει πει ότι θέλει να δείξει στον κόσμο πως οι αναπηρίες και οι νοητικές δυσκολίες δεν εμποδίζουν το άτομο να κάνει απλά πράγματα, όπως να τραγουδά», αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού.

Δείτε κι αυτό:

Το τραγούδι 15χρονου για τη γιαγιά του που πάσχει από Αλτσχάιμερ (βίντεο)

Η πιο πρωτότυπη αυτοεξέταση μαστού! (βίντεο)