ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο “Shipping Finance Principles” στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο με θέμα: “Shipping Finance Principles” πραγματοποιείται από τη Σχολή Διοίκησης του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016.

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο “Shipping Finance Principles”  στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που είτε ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη Ναυτιλία και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 6μ.μ. στο Lecture Hall του Κολλεγίου, με εισηγητή το κ. Θεόδωρο Χουλιάρα, President of Steering Committee, Institute of Maritime and Economic Studies.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο πατήστε ΕΔΩ

Το «Xinis Education Festival 2016», το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης, πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2016, παρέχοντας δωρεάν περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2016, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο πατήστε ΕΔΩ