ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Κωνσταντίνα Σκυλλά από την Περ. Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την υποτροφία που της άλλαξε τη ζωή

91 YΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

H Κωνσταντίνα Σκυλλά από την Περ. Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την υποτροφία που της άλλαξε τη ζωή

Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε τη ζωή», με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένη, η 19χρονη Κωνσταντίνα Σκυλλά από τη Χίο, παιδί πολύτεκνης οικογενείας, ευχαρίστησε ολόψυχα τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ –και προσωπικά, τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την υποτροφία που της προσέφερε, αξίας 18.160 ευρώ.

«Τα καλύτερα ταξίδια είναι τα ταξίδια στη γνώση και στον κόσμο, τα καλύτερα ταξίδια δεν τα έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ το Mediterranean College για το εισιτήριο. Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε όχι μόνο τη ζωή αλλά και το μέλλον μου! Νιώθω τυχερή για αυτήν την ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτώ στο έπακρο», δήλωσε η Κωνσταντίνα η οποία είναι δικαιούχος μιας πλήρους –τριετούς- υποτροφίας σπουδών στο Mediterranean College, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και ξεκίνησε τις σπουδές της τον Οκτώβριο του 2015 στη Σχολή Εκπαίδευσης του πρώτου αγγλόφωνου κολεγίου της χώρας μας.

Αντικείμενο των σπουδών της; Αυτό που πάντα ονειρευόταν: Παιδαγωγικά! Σπουδάζοντας φέτος λοιπόν στο 1ο έτος για το Bachelor in Early Childhood Studies, θέλησε να ευχαριστήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την τεράστια ευκαιρία που της έδωσε για σπουδές, που δεν θα την είχε με άλλο τρόπο, καθώς δεν τα κατάφερε στις πανελλήνιες εξετάσεις, και οι γονείς της –έχοντας άλλα 3 παιδιά και ως εργαζόμενοι περιστασιακά με συμβάσεις- δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις σπουδές της σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης.

Αυτό το όνειρο λοιπόν για σπουδές, έκανε πραγματικότητα για την Κωνσταντίνα και για άλλους 90 νέους ανθρώπους από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, που ανήκουν σε κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο εκπαιδευτικός όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, προσφέροντας εδώ και 59 χρόνια, δωρεάν εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους με όρεξη για μάθηση και θέληση για επαγγελματική επιτυχία.