ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Δυσαριθμησία: Όταν οι αριθμοί βασανίζουν τους μικρούς και ταλαιπωρούν τους μεγάλους»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, ώρα 14:00-15:00, στο Lecture Hall του Mediterranean College.

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Δυσαριθμησία: Όταν οι αριθμοί βασανίζουν τους μικρούς και ταλαιπωρούν τους μεγάλους»

Η διδασκαλία και μάθηση των φοιτητών του προγράμματος ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College επιτυγχάνεται με πολλούς δημιουργικούς τρόπους, μεταξύ των οποίων και οι διαλέξεις από επαγγελματίες της αγοράς.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εκπαιδευτικής εμπειρίας των φοιτητών της, η Σχολή Εκπαίδευσης του 1ου Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, 14:00-15:00, ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο με θέμα: «Δυσαριθμησία: Όταν οι αριθμοί βασανίζουν τους μικρούς και ταλαιπωρούν τους μεγάλους». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Lecture Hall του Κολλεγίου, με εισηγήτρια την κα Αιμιλία Μπέση, Κλινική Ψυχολόγο του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.

AFISA SEMINARIOY education school

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να κατανοήσουν την έννοια της δυσαριθμησίας. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στις πρώιμες ενδείξεις και στα συμπτώματα της δυσαριθμησίας, καθώς και στην αιτιολογία και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να καλείτε στο 210 8899658 ή ηλεκτρονικά εδώ.

Το Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του με το University of Derby (το οποίο κατέχει την 21η θέση από όλα τα Βρετανικά Πανεπιστήμια και την 1η θέση μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα, σε σπουδές Εκπαίδευσης) παρέχει σύγχρονα, αναγνωρισμένα Bachelor’s και Master’s στις Επιστήμες Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ), ενώ διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο INTERNATIONAL MONTESSORI CENTER στην Perugia της Ιταλίας (εκπαιδευτικές επισκέψεις με συμμετοχή των φοιτητών μας σε σεμινάρια για τη Μοντεσσοριανή μέθοδο και απόκτηση certificate, συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus και ανταλλαγής φοιτητών).

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να καλείτε στο 210 8899658 ή ηλεκτρονικά εδώ.