ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Τέχνη της απεξάρτησης: Καλλιτεχνικό διήμερο από το ΚΕΘΕΑ στην Στέγη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ένα Καλλιτεχνικό διήμερο με θέμα «RELOAD: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΞARTΗΣΗΣ» καθώς και μία σειρά από εικαστικές εκθέσεις, πραγματοποιεί εφέτος το ΚΕΘΕΑ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

Η Τέχνη της απεξάρτησης: Καλλιτεχνικό διήμερο από το ΚΕΘΕΑ στην Στέγη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Τέχνη και απεξάρτηση συναντιούνται κάτω από την ίδια Στέγη. Για δύο μέρες, στις 22 και 23 Ιουνίου, οι δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ φιλοξενούνται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Μουσική, θέατρο, εικαστικά, ταινίες μικρού μήκους: Ένα διήμερο τέχνης, ελπίδας και αυθεντικής επικοινωνίας με το πάθος για δημιουργία, που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία. Οι εικαστικές εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Δίπλα στις δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ, βρίσκονται καλλιτέχνες και εθελοντές που πιστεύουν στη δύναμη της τέχνης να ενώνει και στο όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς: Αλέξανδρος Αβραμίδης, Στάθης Δρογώσης, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Κώστας Κωνσταντάτος, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιώτα Νέγκα κ.ά.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δημιουργικών ομάδων που λειτουργούν στο πλαίσιο των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα ΕΠΙΨΥ: Ανακόπτεται η διάδοση της χρήσης ναρκωτικών στους νέους

Απεξάρτηση από τα ναρκωτικά μέσω εικονικής πραγματικότητας