ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού η Μαριέττα Γιαννάκου

Εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με την υγεία της η πολιτικός Μαριέττα Γιαννάκου, μετά το έμφραγμα που υπέστη στο τέλος Μαΐου, ενώ βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στην ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού η Μαριέττα Γιαννάκου

Η κυρία Γιαννάκου παραμένει στη ΜΕΘ καθώς η απόπειρα να την αποσωληνώσουν δεν πέτυχε.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» στο οποίο νοσηλεύεται η πρώην υπουργός, επιχείρησαν να την αποσωληνώσουν, δυστυχώς, όμως, ο επιβαρυμένος οργανισμός της δεν άντεξε τη δοκιμασία και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψει άμεσα για νοσηλεία στο κρεβάτι της ΜΕΘ.

Να θυμίσουμε, ότι η πρώην ευρωβουλευτής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την αγγειοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε κυρίως για την υποστήριξη του αναπνευστικού της συστήματος που ήταν πολύ επιβαρυμένο και λόγω του καρδιακού επεισοδίου και λόγω του χρόνιου πνευμονολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η κυρία Γιαννάκου είχε αντιμετωπίσει άλλη μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πριν από οκτώ χρόνια καθώς είχε υποστεί και πάλι έμφραγμα ενώ είχε υποβληθεί και σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της λόγω επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο έπασχε.