ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειρωνικά σχόλια Πολάκη για το κίνημα κατσαρόλας «Παραιτηθείτε» και υπόσχεση για δουλειά

Με ένα ειρωνικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ξαναχτύπησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος την συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», στο Σύνταγμα την Τετάρτη το απόγευμα.

Ειρωνικά σχόλια Πολάκη για το κίνημα κατσαρόλας «Παραιτηθείτε» και υπόσχεση για δουλειά

Ο κ. Πολάκης μιλάει για κάζο, το οποίο δεν περίμεναν ούτε οι πιο απαισιόδοξοι από την αντιπολίτευση και υποσχέθηκε δουλειά προκειμένου να η κυβερνησή του να μην διαψεύσει τους πολίτες.

«Μόλις επέστρεψα από την Τανάγρα όπου πήγαμε μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να επιστρέψουμε τα ελικόπτερα που είχαν προσγειωθεί στη Βουλή για να φυγαδεύσουν την κυβέρνηση λόγω της συγκέντρωσης των Παραιτηθείτε. Κουραστική δουλειά...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και συνέχισε: «Σοβαρά τώρα: Τέτοιο ΚΑΖΟ ούτε οι πιο απαισιόδοξοι από την αντιπολίτευση δεν το περίμεναν. Συμπέρασμα: Συγκεντρώσεις κατσαρόλας στην Ελλάδα δεν περνάνε. Ο λαός είναι πικραμένος άλλα ελπίζει ακόμη σε μας. Δεν θα τον διαψεύσουμε. Δουλειά-δουλειά-δουλειά...».

Να σημειωθεί, ότι πριν από μερικές ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκεπτόμενος το νοσοκομείο Ιεράπετρας δέχθηκε άγρια επίθεση από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του επιτέθηκαν και λεκτικά και σωματικά, καθώς τον κλώτσησαν.