ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο: Έκκληση για βρεφικά και παιδικά γάλατα

Έκκληση για βρεφικά γάλατα και κρέμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, καθώς  το απόθεμά του εξαντλείται και φτάνει για λιγότερο από μια βδομάδα.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο: Έκκληση για βρεφικά και παιδικά γάλατα

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο κάθε μήνα βοηθά περίπου 350 βρέφη και παιδιά (μέχρι 5 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι και διαρκείς.

Όπως αναφέρει στην έκκλησή του, πρέπει άμεσα να συγκεντρωθεί απόθεμα τουλάχιστον 2 μηνών για να μπορέσουν οι οικογένειες που βοηθά να καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 4 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 52.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθειά του προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

e-mail mkiellinikou@gmail.com

www.mkiellinikou.org