ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλετιστών V-STROM στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλετιστών V-STROM, που κάθε χρόνο προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις τωνημερολογίων του σωματείου της για φιλανθρωπικό σκοπό, φέτος επέλεξε να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλετιστών V-STROM στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Αντιπροσωπεία της Λέσχης, με επικεφαλής την Πρόεδρό της, κυρία Όλγα Δρακονταείδη και το μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης, κύριο Ελευθέριο Βεργετζή, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και παρέδωσαν χρηματική επιταγή στο μέλος του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Αλίνα Μινέττα, που εκπροσώπησε τον Σύλλογο.

Η κυρία Μινέττα τους ευχαρίστησε εκ μέρους της Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ευαισθησία και τους απένειμε το τιμητικό μετάλλιο του Συλλόγου.

Παρόντες κατά την επίσκεψη των μελών της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσικλετιστών V - STROM ήταν επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας, ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δόκτωρ Στέλιος Γραφάκος, καθώς και στελέχη του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», οι οποίοι μίλησαν στους μοτοσικλετιστές για τη δωρεά μυελού των οστών και τη σχετική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να εγγραφεί στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Αμέσως μετά πολλά από τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσικλετιστών V – STROM θέλησαν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών και να εγγραφούν ως μέλη στην Τράπεζα μυελού «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».