ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στάση εργασίας στον «Ευαγγελισμό» την Τετάρτη

Στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στα επείγοντα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», που διαμαρτύρονται για το ότι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι οι απασχολούμενοι στην καθαριότητα, την εστίαση και τη φύλαξη.

Στάση εργασίας στον «Ευαγγελισμό» την Τετάρτη

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου επισημαίνει: «Την ώρα που κυβέρνηση, Υπουργείο Υγείας και διοίκηση του νοσοκομείου θριαμβολογούσαν εδώ και καιρό ότι δήθεν τέλειωσε η εκμετάλλευση των εργολάβων κι όλα τα προβλήματα των εργαζομένων θα λυθούν με τις ατομικές συμβάσεις, εμείς προειδοποιούσαμε ότι μέλημά τους δεν ήταν τα δικαιώματα των συναδέλφων αλλά η περαιτέρω μείωση του κόστους της εργατικής δύναμης, ελαστικοποιώντας ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις».

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν όπως λένε τον αγώνα τους για την απλήρωτη εργασία που υφίστανται, για να καλυφθούν τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο νοσοκομείο και που έχουν τους έχουν φέρει σε πλήρη εξάντληση καθώς και να γίνει επιτέλους χρηματοδότηση του νοσοκομείου που είναι σε οριακά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕΔΗΝ & Ευαγγελισμός, σηματοδοτούν το θερμό φθινόπωρο στην υγεία