ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντρα δίχως τέλος Γιατρών & Πατούλη: Έσπασε ένας αγωγός και ο πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε για Νταχάου

Δεν έχει τέλος η κόντρα και το καθημερινό πιγκ πογκ με αφορμή τα κρούσματα ελονοσίας και το προσφυγικό. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης μόλις πριν δύο ημέρες άσκησε δριμεία κρτική για το Ελληνικό, αποκαλώντας το «Νταχάου», και οι νοσοκομειακοί γιατροί μέσα από την ιστοσελίδα τους τον κατακεραυνώνουν, τονίζοντας ότι «ο Γ. Πατούλης, μετά από τόσα χρόνια που δεν ήξερε τίποτα επειδή «διάβαζε», βγήκε επιτέλους στην κοινωνία κι έμαθε με ευκολία να λέει ονόματα γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης».

Κόντρα δίχως τέλος Γιατρών & Πατούλη: Έσπασε ένας αγωγός και ο πρόεδρος του ΙΣΑ μίλησε για Νταχάου

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του:

«Όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος διαπόμπευε και έστελνε στη φυλακή οροθετικές γυναίκες καταστρέφοντας τις ζωές τους, ο Γ. Πατούλης δεν έβγαζε άχνα.

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έκλεινε τους μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο Γ. Πατούλης έπασχε από διαλείπουσα τυφλότητα.

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εξύβριζε τους υγειονομικούς και διέλυε την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, ο Γ. Πατούλης ψέλλιζε ακατάληπτες δικαιολογίες.

Τώρα που έσπασε ένας αγωγός λυμάτων στο Ελληνικό, ο Γ. Πατούλης ωρύεται ότι ο καταυλισμός των προσφύγων έχει γίνει Νταχάου. Φοβερή πρόοδος.

Ο Γ. Πατούλης, μετά από τόσα χρόνια που δεν ήξερε τίποτα επειδή «διάβαζε», βγήκε επιτέλους στην κοινωνία κι έμαθε με ευκολία να λέει ονόματα γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης..»

Διαβάστε ακόμη:

Πατούλης: Πολάκης, Μπασκόζος και Δούρου οι υπεύθυνοι για το Νταχάου στο Ελληνικό