ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΕΕΣ βραβεύει αρχηγό Σαμαρειτών τοπικού τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Χρήστου Καλυβιώτη, ο Αρχηγός Σαμαρειτών του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας κ. Ιωάννης Δεληγιάννης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για την βοήθεια του Σώματος Σαμαρειτών στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια.

Ο ΕΕΣ βραβεύει αρχηγό Σαμαρειτών τοπικού τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ καθώς και εθελοντές.

Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας είχε κληθεί από το Πυροσβεστικό Σώμα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, όπου η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας παρείχαν πρώτες βοήθειες και την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα στους πυροσβέστες αλλά και τους εθελοντές πολίτες που κινητοποιήθηκαν προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά με 2 υγειονομικούς σταθμούς.