ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια πολύ ξεχωριστή «συγγνώμη» από μια μαμά στην κόρη της

Η 35χρονη Sujarta Setia από το Κεντ της Αγγλίας δημιούργησε ένα υπέροχο άλμπουμ με φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη της, Aayat. Το καλλιτεχνικό πρότζεκτ είναι για την Sujarta ένας τρόπος να ζητήσει συγγνώμη στην κόρη της επειδή την απέρριψε ως μωρό λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης που βίωνε.

Μια πολύ ξεχωριστή «συγγνώμη» από μια μαμά στην κόρη της

Σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, η 35χρονη μητέρα αναφέρει: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδί. Ο ρόλος της μητέρας δεν ήταν κάτι το φυσικό για εμένα. Όταν γεννήθηκε η Aayat έπεσα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό, καθώς μου ήταν αδύνατο να αποδεχτώ ότι οφείλω κάθε λεπτό της ζωής μου σε έναν άλλον άνθρωπο.

3831C3B600000578 3784329 image a 18 1473622543719

Τώρα είναι τριών ετών. Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε τις πρώτες μας οικογενειακές διακοπές. Συνειδητοποίησα πόσο πολύ την αγαπώ και ότι της οφείλω μεγάλο μέρος από αυτό που είμαι σήμερα. Μαθαίνω συνέχεια πράγματα από εκείνη. Με έχει κάνει να συνειδητοποιήσω ότι είναι εύκολο να είναι κανείς εγωιστής αλλά και ότι ο μόνος τρόπος να βρεις την πραγματική ευτυχία είναι να παραδοθείς στην αγάπη σου για κάποιον άλλον».

Στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της μικρής Aayat.

Δείτε κι αυτό:

Απίστευτο! Η νύφη ξύρισε το κεφάλι της στη δεξίωση του γάμου! (φωτογραφίες)

Μοναδικές εικόνες: Δάκρυα χαράς και λύπης κάτω από το μικροσκόπιο

Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας για τη σύζυγό του που πάσχει από κατάθλιψη... (pic)