ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης & Χαμόγελο του Παιδιού: Μνημόνιο συνεργασίας για την προαγωγή της ψυχικής υγείας

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την προαγωγή της ψυχικής υγείας, ευεξίας και ψυχικής ανθεκτικότητας και την καταπολέμηση φαινομένων βίας, κακοποίησης και σχολικού εκφοβισμού, προχωρούν η μονάδα σχολικής ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πανεπιστήμιο Κρήτης & Χαμόγελο του Παιδιού: Μνημόνιο συνεργασίας για την προαγωγή της ψυχικής υγείας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στην περιοχή Γάλλος Ρεθύμνου.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Αναστάσιος Ματσόπουλος, υπεύθυνος καθηγητής της Μονάδας Σχολικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα παρουσιάσουν αναλυτικά τους τομείς συνεργασίας των δύο φορέων και τις κοινές δράσεις που θα υλοποιήσουν.

Το μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας, ο καθηγητής του ιδρύματος Αναστάσιος Ματσόπουλος και ο πρόεδρος της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.