ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμπερές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

 Με λαμπρό τρόπο γιορτάστηκε και εφέτος από την Ομάδα του Λόγω Διατροφής, η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι.

Λαμπερές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής το γνωστό διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, γιόρτασε και φέτος με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party! Για 10η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου διοργάνωσε στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι) εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την Υγεία μου!».

Το πρωί της Κυριακής 16/10 οι διατροφολόγοι της Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», πραγματοποίησαν δωρεάν λιπομέτρηση, μέτρηση του βασικού μεταβολισμού στους περαστικούς και τους ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής.

Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη - Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας - Διατροφολογίας και Μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Σόφη Πασχάλη - Γυμνάστρια και Έλλη Παπαγγελή - Παρουσιάστρια.

Πλήθος επωνύμων συνέρρευσε προκειμένου να γιορτάσει την Ημέρα Διατροφής μαζί με το γνωστό Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και φυσικά για να ευχηθεί για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων: Σόφη Πασχάλη, Έλλη Παπαγγελή, Κατερίνα Σκενδέρη, Ελένη Φιλίνη, Λόλα Νταϊφά, Ντέσσυ Κουβελλογιάννη, Πάρης Βαλταδώρος, Θάνος Καλλιώρας, Κατερίνα Ζαγοραίου, Νικολέττα Ράλλη, Τίνα Μιχαηλίδου, Γιώργος Τσούκαλης, ο καθηγητής ογκολογίας Γιάννης Καραϊτιανός, οι γνωστοί δικηγόροι Δημήτρης Βερβεσσός, Φώτης Χατζηφώτης, Δημήτρης Χατζημιχάλης, οι πλαστικοί χειρούργοι Αθανάσιος Χριστόπουλος και Πάνος Γεωργίου, ο εκδότης Σταύρος Πασχάκης, οι δημοσιογράφοι Εύα Ντελιδάκη και Γιάννης Βίτσας, καθώς και πολλές ακόμα εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Να προβληματιστούμε για την ποιότητα της τροφής μας, λέει ο Δ.Γρηγοράκης



Το νέο βιβλίο του Δημ. Γρηγοράκη για τα Αυτοάνοσα, το Ανοσοποιητικό και την Διατροφή

Διατροφή ενάντια στην κατάθλιψη – Οι συστάσεις του ψυχιάτρου

Μεσογειακή διατροφή: Η πυραμίδα των τροφών που περιλαμβάνει (γράφημα)