ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προηγμένη εξατομικευμένη Ιατρική από τα Nutrilabs

Τα NUTRILABS, ένα πρότυπο κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής, με υπηρεσίες που καλύπτουν τόσο τον τομέα της Διάγνωσης όσο και τον τομέα της Θεραπείας, διευρύνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, δίνοντας τη δυνατότητα διενέργειας πάνω από 600 εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Προηγμένη εξατομικευμένη Ιατρική από τα Nutrilabs

Οι εξετάσεις αυτές, μοναδικές στην Ελληνική επικράτεια, στοχεύουν στην αποκάλυψη των βαθύτερων αιτίων χρόνιων ασθενειών, κάνοντας έτσι δυνατή την πρόταση εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων.

Επιπλέον, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των παγκόσμιων διαγνωστικών οίκων Genova Diagnostics και Metametrix και με δεκάδες συνεργασίες με εξειδικευμένα εργαστήρια σε όλο τον πλανήτη, τα NUTRILABS μπορούν να προσφέρουν πρόσθετες επιλογές πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας στους ασθενείς που ζουν στην Ελλάδα.

Η καταπολέμηση δύσκολων και χρόνιων ασθενειών βασίζεται σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα ολιστικής αντιμετώπισης, που επικεντρώνονται στη βιοχημική διαφορετικότητα του κάθε ατόμου, αντιλαμβάνονται τον ανθρώπινο οργανισμό ως ένα δίκτυο αλληλοσυνδεόμενων συστημάτων και έχουν ως στόχο την θεραπεία των αιτίων και όχι μόνο την προσωρινή ύφεση των συμπτωμάτων.

Με βαθιά γνώση της ανθρώπινης βιοχημείας, τα Nutrilabs, στοχεύουν στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών Ιατρικής και Μοριακής Διατροφής αλλά και μη φαρμακευτικής αντιμετώπισης χρόνιων ασθενειών, με τελικό αντικειμενικό σκοπό την υγεία συνολικά.

Η Εξατομικευμένη Ιατρική έχει ως βάση της την αναζήτηση των αιτίων που δύνανται να προκαλέσουν διαταραχές. Ασθένειες όπως οι: αρθρίτιδα, παχυσαρκία, αυτοάνοσα νοσήματα, διαβήτης, αυτισμός, φλεγμονώδεις εντερικές νόσοι, χοληστερολαιμία, γυναικολογικές διαταραχές, σε περιπτώσεις ακόμα και ο καρκίνος, μπορούν να προληφθούν και σε μεγάλο βαθμό να αντιστραφούν. Η χρήση ινσουλίνης σε διαβητικούς, η φαρμακευτική αντιμετώπιση του ευερέθιστου εντέρου ή ακόμα και η άκριτη αποδοχή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αυτιστικά άτομα χωρίς να γίνεται καμία προσπάθεια βελτίωσης της ζωής τους, δεν είναι και δεν μπορούν να αποτελούν τη μοναδική επιλογή των ασθενών.

Τα Nutrilabs επιλέγουν το δύσκολο δρόμο να θεραπεύσουν τον άνθρωπο και όχι τα συμπτώματά του: με βαθιά τεχνογνωσία, προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, διεθνείς συνεργασίες, διαρκή έρευνα, ενημέρωση και διεπιστημονική γνώση.